Bel: 0523 208 007 of mail:

Beatcrooks

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 995
(excl. 7% BUMA, excl. 6% BTW)


Duur:

1x 60 minuten


Omschrijving:

Excl. techniek


Samenstelling:

Incl. special FX, zoals CO2 gun, laser en confetti


CROOKS (betekenis ~ criminelen). Bij een zoekactie heeft de politie 2 personen opgepakt. De arrestanten zijn bekenden van de politie die voor miljoenen euro’s aan confetti bij zich hadden, de mannen wilden het witwassen. Deze bende staat in het criminele feestmilieu beter bekend als de “Beatcrooks”.

De Beatcrooks combineren bekende melodieën en uplifting sounds met deze dikke beats. De LED Robot maakt het publiek compleet gek, spuit met CO2 gas en confetti! Deze feestcriminelen remixen herkenbare (top 40 / feest) platen naar hun eigen pompende sound. Dit in combinatie met Happy Hardcore edits, schurende moombahton en vele feestplaten. Pompende beats in een dikke feest flow!

Afgelopen jaren stonden ze naast honderden tentfeesten en dorpsfeesten op dikke festivals zoals: Hockeyloverz, het TT Festival Assen, Mega Party Weerselo en mainstage bij ApresSki met Mie! Met support van o.a. Lange Frans, Dirtcaps, Kraantje Pappie en Stuk TV gaan deze gasten hard! Onlangs hebben de mannen van Beatcrooks samengewerkt met de band Bökkers, waarbij ze de mega hit ‘Annie uut de bochte’ hebben voorzien van een pompend Beatcrooks jasje.

Beatcrooks frisse en betaalbare party act!

Inmiddels hebben duizenden feestvierders kennis mogen maken met de mannen van Beatcrooks en zijn hun remixen op Soundcloud en Youtube te vinden en staan ze op de Slam Hardstyle CD en op de Top 100 Hardstyle 2015 CD. Met support van o.a. Lange Frans, Dirtcaps, Kraantje Pappie en Stuk TV gaan deze gasten hard! Met meer dan 500.000 views in een zeer korte tijd hebben al heel wat mensen gezien en gehoord wat de unieke Beatcrooks (party) sound is!

Gage en meer informatie

Voor de zomermaanden zijn er nog enkele mogelijkheden om de Beatcrooks te boeken voor de huidige gage. Vanaf oktober 2017 geldt er een nieuwe gage. Om de Beatcrooks te boeken of voor informatie, bel naar 0523 208 007 of mail naar contact@artistagency.nl

Huidige gage
1 x 60 min
€ 995,-
incl. LED robot

Gage vanaf oktober 2017
1 x 60 min
Solo optreden:
€ 995,-
Beatcrooks incl LED robot:
€ 1.295

Roy & Rick

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws, events en optredens.