Bel: 0523 208 007 of mail:

Bizzey

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ Op aanvraag
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 60 minuten


Omschrijving:

Excl. techniek


Samenstelling:

1 persoon


Bizzey boeken bij Artist Agency Nederland

Bizzey been getting busy. Dit jaar viert de DJ/MC/producer/superstar Bizzey (Leo Roelandschap) zijn tienjarig jubileum in muziekland. Zijn eerste single ‘The Fur’ stamt uit 2006, in de jaren daarop tourt hij zowel solo als MC succesvol met acts als Hardwell, Don Diablo, Diplo & Afrojack. De muzikale bom valt massaal wanneer Bizzey onderdeel wordt van Yellow Claw en de heren achter elkaar succesvolle singles releasen. Tracks als Allermooiste Feestje, Krokobil, Nooit Meer Slapen en Thunder, een samenwerking met The Opposites, domineren de clubs en radio in Nederland en Belgie. De act groeit uit tot festivalfavoriet en brengt ze op plekken als Solar Weekend, Latin Village, Mysteryland en Tomorrowland. Bizzey boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Shotgun

In 2013 releasen ze hun internationale single ‘Shotgun’. Een schot in de roos, de track wordt een grote hit en de bijbehorende video 87 miljoen keer bekeken op YouTube. Het collectief speelt direct op wereldniveau met shows op toonaangevende plekken als Coachella, EDC (mainstage), Mad Decent block parties en Madison Square Garden tijdens NYE. Het daaropvolgende debuutalbum ‘Blood For Mercy’ beland op nummer 1 in de Billboard Dance Charts en bevat samenwerkingen met Ty Dolla Sign, DJ Mustard, Tyga en Pusha T.
In 2016 kiest Bizzey voor een nieuwe muzikale richting en focust hij zich weer op zijn solo act. Back to Bizzey, dus! In het najaar van 2016 verschijnt zijn eerste mixtape via het Noah’s Ark label. Bizzey produceert zijn eigen tracks, die naast meerdere featurings ook eigen vocalen bevatten. Tropical hood bubbling met een vleugje hip hop en r&b en een rauw randje dancehall.

Als veteraan weet Bizzey de dansvloer goed met vrouwen te vullen. Vanzelfsprekend volgt de rest ook. Zijn nieuwe muziek typeert hij dan ook als zeer vrouwvriendelijk. Als maker, connaisseur en ambassadeur van alles wat knalt, viezig  en dansbaar is zorgen de shows van Bizzey – vol eigen producties en een overdosis compromisloze pretty-­‐boy-­‐swag – er in de regel voor dat men opstijgt richting het plafond om voor zolang de set duurt niet vrijwillig terug te keren op aarde.

Bizzey boeken

Bizzey boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Bizzey neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Bizzey. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Bizzey op social media

Soundcloud http://www.soundcloud.com/bizzey
YouTube http://Youtube.com/bizzeyfur
Facebook http://Facebook.com/bizzeybrooks
Instagram http://Instagram.com/bizzey

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...