Bel: 0523 208 007 of mail:

Jebroer

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ op aanvraag
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 30 minuten


Omschrijving:

Excl. techniek


Samenstelling:

1 persoon


Jebroer boeken bij Artist Agency Nederland

Zijn laatste plaat zijn geluksgetal als naam meegeven bleek voor Jebroer een gouden zet. Met #ELF11 vestigde de rapper, platenbaas en trotse vader zich definitief aan het firmament. Met de genadeloze hitsingle Kind van de Duivel als vlaggendrager. “Ieder jaar moet er één liedje de lul zijn. Dit jaar was dat de mijne. En daar ben ik blij om.” Zijn plan voor de nabije toekomst? Keihard doorpakken. Jebroer boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Jebroer, geboren onder de naam Tim Kimman, groeide op in Leiden als kind uit een gebroken gezin. Zijn ouders scheidden toen hij tien jaar oud was, waarna hij werd opgevoed door zijn moeder en haar nieuwe vriendin. De rol voor man des huizes was weggelegd voor de jonge rapper. Zijn emoties slikte hij liever in, om ze er vervolgens twee keer zo hard uit te knallen op papier. Zijn raps werden zijn uitlaatklep.
Veel van zijn vrienden raakten op het slechte pad en nog meer van hen zijn daarin blijven hangen. Jebroer blijkt de uitzondering op de regel. Omdat hij een droom had, een doel dat hij moest en zou verwezenlijken. “Ik wilde succesvol rapper worden en ik realiseerde me dat dat niet zou lukken als ik mee bleef doen met alle domme dingen die we deden.

Kind van de Duivel

Jebroer heeft alles onder controle. “Ik ben born for this,” legt hij uit. “Ik zie mezelf meer als een zakenman dan als een rapper. Mijn albumconcepten zijn mijn businessmodellen.” Het werkt. Niet voor niets stond de halve Benelux op haar achterste benen nadat Kind van de Duivel de wereld in werd geslingerd. Dominees waarschuwden voor de track, optredens dreigden te worden gecanceld.  Het mooie: die kleine groep boze mensen zorgt er uiteindelijk eigenhandig voor dat Kind van de Duivel larger than life wordt. “Ieder jaar moet er één liedje de lul zijn. Vorig jaar was dat Drank & Drugs, dit jaar is het de mijne. En daar ben ik blij om. Nu kent elke moeder en vader het nummer, elke opa en oma. Mensen die een hekel aan me hebben, gaan een slechte tijd krijgen. Ik ga niet meer weg!”

#ELF11

Met de cross-over tussen hardstyle en rap heeft Jebroer een perfecte combinatie in handen. “Ik heb een nieuwe wereld ontdekt vol toffe feesten en mensen met een diepe dedication. Van de dj’s tot de mensen achter de schermen en zelfs de diehard gabbers, iedereen accepteert me. Ik weet niet hoe het komt, maar waarschijnlijk doe ik iets goed. Ik heb echt het gevoel dat ik oud kan worden in deze scene.”
Met zijn voorlopige magnum opus #ELF11 verstevigde Jebroer zijn basis, met Kind van de Duivel pakte hij zijn podium, met Engeltje knalde hij door. Als Jebroer een kans ziet, dan pakt hij hem met beide handen aan, hij gaat geen uitdaging uit de weg. “Ik heb nooit gekozen voor de kortste route. Wie de grootste risico’s neemt, kan de grootste klappers maken.”

Jebroer boeken

Jebroer boeken doe je bij Artist Agency Nederland. We voorzien je graag van beschikbare data in de agenda en plaatsen graag een vrijblijvende optie voor je. Neem vandaag nog contact op voor een optreden van Jebroer.

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...