Bel: 0523 208 007 of mail:

#OJKB – Ouwe Jongens Krentebrood

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 1.250
(excl. 7% BUMA, excl. 6% BTW)


Duur:

1x 60 minuten


Omschrijving:

Excl. techniek


Samenstelling:

2 personen


#OJKB – Ouwe Jongens Krentebrood boeken bij Artist Agency Nederland

Sfeer van kameraadschap, alles dik in orde met elkaar, gezellig! Deze informele uitdrukking komt al in het begin van de jaren zeventig voor, maar werd pas een goed decennium later echt populair.  Het is van ‘origine’ een ouderwetse Amsterdamse uitspraak maar nu omgetoverd tot een “Hip and Happening” item voor in uw uitgaansgelegenheid, op uw kermis, in uw feesttent of op uw festival, de act: #OJKB (Ouwe Jongens Krentebrood) is een feit. #OJKB – Ouwe Jongens Krentebrood boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

90’s HITS IN EEN NIEUW JASJE !

#OJKB – Ouwe Jongens Krentebrood is een DJ Team bestaande uit ervaren rotten in de muziek branche: DJ Glenn B en Carlos Barbosa, in de afgelopen 15 jaar hebben deze mannen werkelijk alle clubs en festivals gezien doordat ze met of afzonderlijk van elkaar met diverse tours door het land trokken, nu het fenomeen “The 90’s” zo populair is hebben deze mannen #OJKB ontwikkeld wat de oude en jonge doelgroep bij elkaar brengt door de perfecte mix van 90’s en 00’s in een nieuw jasje te toveren en in combinatie met het nodige aan interactie met het publiek is een nieuwe act geboren !

Met het strakke doch classic design van het artwork is #OJKB een “musthave” in de programmering van uw uitgaansgelegenheid, club, zaal, café, kermis, feesttent of festival.

#OJKB – Ouwe Jongens Krentebrood boeken

#OJKB – Ouwe Jongens Krentebrood boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van #OJKB – Ouwe Jongens Krentebrood neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van #OJKB – Ouwe Jongens Krentebrood . Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk. #OJKB is een nieuwe act en daarom nu (nog) voor zeer aantrekkelijke gage te boeken, de act duurt 60 minuten en is te bestempelen als “Het feest der herkenning” maar dan in een hedendaags jasje, de ultieme combinatie voor zowel het nieuwe als oude uitgaanspubliek !

#OJKB – Ouwe Jongens Krentebrood op Social Media:

www.ojkb.nl
www.facebook.com/ojkbNL
www.soundcloud.com/ojkb
www.youtube.com/ojkbTV
www.instagram.com/ouwejongenskrentebrood
www.twitter.com/OJKBlive

Roy & Rick

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...