Bel: 0523 208 007 of mail:

Audiovisueel

Onmisbaar voor vrijwel ieder evenement: faciliteiten als licht- en geluidstechniek, podia voor zowel binnen als buiten. Ook op facilitair gebied bent u bij ons aan het juiste adres voor zowel advies als realisatie.

melrose-boekenLicht, geluid, video

Is het geluid bepalend voor het maken van een evenement of feest, dan mag het licht zonder enige twijfel worden omschreven als de finishing touch. Artist Agency Nederland werkt met vaste partners door heel Nederland, waardoor onze opdrachtgevers altijd kunnen vertrouwen op de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Wij brengen u in contact, gaan graag met u in gesprek om u te voorzien van advies op maat, of verzorgen uw productie volledig in eigen beheer. Ook dat is mogelijk.

Podia

Het bouwen van een degelijk evenementen podium is een kunst op zich: niet alleen moet het deugdelijk in elkaar steken qua constructie, het moet ook nog eens bestand zijn tegen de meest uiteenlopende (weers)invloeden. Of het nu gaat om een bescheiden podium voor binnen, of een mega stage voor een groot buitenevenement, onze vaste leveranciers staan graag voor u klaar!

Podium-huren

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Samen met uw wensen bepalen we de benodigde materialen en voorzien wij u van de juiste informatie.

Roy & Rick

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...