Bel: 0523 208 007 of mail:

Evenementenbegeleiding

Uw evenement in goede handen met Event Support door Artist Agency Nederland

Evenementenbegeleiding is een van onze onderdelen. Bij het organiseren van een (meerdaags) evenement moet je veel rekening houden met tal van belangrijke aspecten. Het komt steeds vaker voor dat organisaties ons inschakelen voor begeleiding of advies op uiteenlopende vlakken. Zo houden we ons veelal bezig met de programmering, waarbij we constant up-to-date proberen te blijven met de laatste trends op gebied van muziek en entertainment. Maar ook voor ondersteuning op gebied van artiestenbegeleiding(audiovisuele) techniek, marketing of veiligheid wordt onze expertise steeds vaker ingeroepen tot een volledig eventsupport.

Begeleiding van A tot Z

Uitgangspunt bij ieder evenement is een perfect verloop: van opbouw van bijvoorbeeld het podium tot de afbouw van licht en geluid moet alles tot in de kleinste details geregeld zijn. Daarnaast mag het de band of artiest van aankomst tot vertrek aan niets ontbreken. Artist Agency Nederland heeft in korte tijd op dit vlak al een behoorlijke reputatie opgebouwd bij zowel artiesten als opdrachtgevers. Van voortraject tot uitvoering beschikken onze opdrachtgevers over dezelfde contactpersoon die tijdens het evenement op locatie stand-by staat voor ondersteuning. Vanuit de markt hebben we gemerkt dat er veel vraag is naar het uit handen nemen van belangrijke taken voor organisaties, vandaar dat we onze opdrachtgevers graag ontzorgen tijdens het evenement. Boekt u een artiest of band bij Artist Agency Nederland, dan zal er in vrijwel alle gevallen iemand van ons op locatie aanwezig zijn voor de artiestbegeleiding van aankomst tot vertrek.

Aandacht voor maatwerk

Ieder evenement, groot of klein, vraagt om maatwerk. Neemt u daarom geheel vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek om de vele mogelijkheden met u te bespreken en uw evenement tot een ongekend succes te brengen. De koffie staat altijd voor u klaar! Met event support door Artist Agency Nederland denken we graag op alle vlakken met u mee.

Roy & Rick

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...