Beatcrooks boeken

Beatcrooks boeken bij Artist Agency Nederland

Beatcrooks-boeken-bij-Artist-Agency-Nederland

Met shows op de Zwarte Cross, Defqon.1, Dreamfields, Boulevard Outdoor en Dauwpop vliegen ze overal “Uut de Bochte”! Hun Happy Høken remix “Annie uut de bochte” is ongekend populair! Deze badboys freestylen samen met hun unieke Led Robot, pompende beats in een dikke feest flow. Van schurende Moombahton tot guilty pleasures. Van rammende house beats tot foute feestmuziek, happy hardcore en harder! Deze feestexplosie wordt in hoog tempo op je afgevuurd. Happy Høken you don’t care, groene knuppels in the air! Beatcrooks boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Beatcrooks agenda

Afgelopen jaren stonden ze naast honderden tentfeesten en dorpsfeesten op dikke festivals zoals: Hockeyloverz, het TT Festival Assen, Mega Party Weerselo en mainstage bij ApresSki met Mie! Met support van o.a. Lange FransDirtcapsKraantje Pappie en StukTV gaan deze gasten hard! Onlangs hebben de mannen van Beatcrooks samengewerkt met de band Bökkers, waarbij ze de mega hit ‘Annie uut de bochte’ hebben voorzien van een pompend Beatcrooks jasje.

Beatcrooks frisse en betaalbare party act!

Inmiddels hebben duizenden feestvierders kennis mogen maken met de mannen van Beatcrooks en zijn hun remixen op Soundcloud en Youtube te vinden en staan ze op de Slam Hardstyle CD en op de Top 100 Hardstyle 2015 CD. Met support van o.a. Lange Frans, Dirtcaps, Kraantje Pappie en Stuk TV gaan deze gasten hard! Met meer dan 500.000 views in een zeer korte tijd hebben al heel wat mensen gezien en gehoord wat de unieke Beatcrooks (party) sound is!

Beatcrooks boeken

Een optreden van de Beatcrooks boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Beatcrooks neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van de Beatcrooks. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Duur:                   1x 60 minuten

Omschrijving:      Excl. techniek

Samenstelling:     2 personen

Zie ook: Ieder evenement in goede handen