Black Tie Monkey Squad boeken

Black Tie Monkey Squad boeken bij Artist Agency Nederland.

Black-Tie-Monkey-Squad-boeken

Ze zijn eigenwijs, onvoorspelbaar, hebben irritant veel energie en zijn aandoenlijk tegelijkertijd. Uniek in hun soort en niet in een hokje te plaatsen. Deze ras entertainers weten overal een feestje te bouwen en verzorgen een avondvullende Live sensatie, ongekend onder Nederlandse begrippen. De allernieuwste hits, Pop, R&B, Dance afgewisseld met o.a. Rock en 90s komen niet eerder voorbij dan dat Black Tie Monkey Squad haar eigen sound er op los heeft gelaten! Black Tie Monkey Squad boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

“One of a kind, high energy, internationaal en interactief” Elementen voor een onvergetelijke show die alleen BLACK TIE MONKEY SQUAD waar kan maken. Een band opgericht door befaamde muzikanten met jarenlange podium ervaring, high-level energy, onverwoestbare drive en de passie om het woord ‘coverband’ een compleet andere betekenis te geven…

Black Tie Monkey Squad

BTMS members Rudy , Femke , Joshua , Martin en benjamin Tommy kunnen inmiddels bestempeld worden als echte entertainment machines die niets anders dan succesvolle projecten en bands achter hun naam hebben staan. Of het nu gaat om een samenwerking met Nederland’s bekendste artiesten of spelen in het hoogste segment van het coverband circuit in binnen- en buitenland. Deze muzikanten draaien mee in de absolute top! De members hebben recent nog deel uitgemaakt van de bekende formatie BEAT IT.

De bandleden zijn de samenwerking aangegaan met Musical Director/Producer Robin Wesley en de geboorte van BLACK TIE MONKEY SQUAD werd een feit. Als Musical Director is Robin Wesley verantwoordelijk voor de sound, muzikale creativiteit en liveshow, waardoor deze band beschikt over een eigen internationale BTMS-sound. De allernieuwste hits, Pop, R&B, Dance afgewisseld met o.a. Rock en 90ties komen niet eerder voorbij dan dat BTMS haar eigen sound er op los heeft gelaten.

Black Tie Monkey Squad boeken

Een super strakke liveshow uitgevoerd door Top Performers, ondersteund door een professionele licht- en videoshow, maakt het dat BTMS ieder evenement tot een waanzinnig spektakel brengt! Black Tie Monkey Squad boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Black Tie Monkey Squad neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Black Tie Monkey Squad . Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Gage:                         Vanaf € 3995,- excl BTW en Buma
Duur:                         maximaal 3x 50 minuten
Omschrijving:           Geluid tot 1000p incl Ledwall
Samenstelling:           Band 6 personen

Zie ook: Ieder evenement in goede handen