Elithium boeken

Elithium boeken bij Artist Agency Nederland

Elithium boeken

Symfonische metal, toegankelijk voor een groot publiek

Elithium ontstaat begin 2020 wanneer zangeres Désirée Nolta in contact komt met componist / toetsenist Cees van Ooijen om een nieuwe symfonische metal band te vormen. De unieke combinatie van Desiree’s musical achtergrond en de jarenlange ervaring van Cees in de rock/metal scene (ex-Wastelands, ex-Android Soul) resulteert in de eerste “unplugged” sessies. Met het aantreden van gitarist Lennert Kemper (Dreamwalkers Inc.) en bassist Rosario ‘Saro’ Pulvirenti, wiens sporen verdiend zijn in de Italiaanse metal scene, wordt tijdens wereldwijde pandemie een dijk van een reportoire obgebouwd.

Eerste singles

In deze periode worden de eerste singles “Square The Circle”, “Take His Halo” en de videoclip voor “Oblivion” opgenomen. Het vinden van de juiste drummer lijkt moeilijker dan gedacht, maar met Frank de Jonge achter de kit is Elithium compleet met als gevolg de tweede videoclip: “Flowers In Her Hair”.

Elithium breekt ongeschreven wetten binnen haar genre, is toegankelijk, en zal daardoor een breed publiek aanspreken. De muziek is symfonische metal, met progressieve, neo klassieke, eclectische elementen, en geeft een knipoog naar pop. Hierdoor is de setlist zeer gevarieerd met behoud van onze typische Elithium sound.

 

Met de gebundelde krachten van jaren podium ervaring is Elithium klaar voor de Nederlandse en internationale podia.

Check de band op:

Instagram

YouTube

Spotify

Facebook

Volg ons op Instagram

 

Gage:                         Op aanvraag
Duur:                          2 x 45 minuten
Omschrijving:           Inprikken op aanwezig geluid
Samenstelling:           5 persoons band

Zie ook: Ieder evenement in goede handen