Bel: 0523 208 007 of mail:

Ali B

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 9.750
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 30 minuten


Omschrijving:

Incl. M/B-set


Samenstelling:

1 persoon


Ali B boeken bij Artist Agency Nederland

Ali Bouali, beter bekend als Ali B, is een rapper, tv-persoonlijkheid en theatermaker. Tevens is Ali B platenbaas (TRIFECTA) en beheert hij zijn eigen managementbedrijf SPEC. In 2004 verschijnt het album ‘Ali B Vertelt Het Leven Van De Straat’, waarmee Ali zijn stempel zet op de Nederlandse muziekindustrie. Kort hierna leert het grote publiek Ali B kennen door de nummer 1 hit ‘Wat zou je doen’ met Marco Borsato. Sindsdien ging het hard en kon niemand meer om hem heen. Ali B boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Veelzijdig talent

De talenten van Ali blijken echter veel breder dan muziek. Inmiddels heeft Ali B zes theatershows op zijn naam staan. Daarnaast maakt hij zijn eigen tv-programma ‘Ali B Op Volle Toeren’ die vier seizoenen voor de TROS worden uitgezonden. Ook was hij jurylid in X-Factor en is hij coach in The Voice of Holland en The Voice Kids. Als gastspreker stond hij meerdere keren samen op het podium met sprekers als Deepak Chopra, Stephen Covey en William McDonough.

Ali B boeken

Ali B boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Ali B neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Ali B. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk. Het is mogelijk om Ali B te boeken met een solo optreden, maar ook als rap op maat en zelfs inclusief live band.

 

Roy & Rick

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...