Bel: 0523 208 007 of mail:

Amy Winehouse Tribute

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ op aanvraag
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 60 minuten


Omschrijving:

Backline


Samenstelling:

Inclusief band


The Amy Jade Winehouse Show (IT) is Europa’s nummer 1 tribute aan misschien wel de belangrijkste, meest getalenteerde en vernieuwende Britse zangeres van de afgelopen tijd: Amy Winehouse.

Dit project is begonnen in 2013 naar een idee van Claudio Constantino. Claudia heeft piano gestudeerd en is professioneel zangeres met veel ervaring in de muziekwereld. Haar eerste ervaringen als Amy Winehouse tribute waren in kleine clubs en zalen, maar door haar ongelooflijke uiterlijke en vocale overeenkomsten met Amy Winehouse, haar professionele achtergrondband en de precisie waarmee ze de arrangementen en visuele details wist neer te zetten kwam hier al snel verandering in. Sindsdien zijn haar optredens samen te vatten als een groot succes.

The Amy Jade Winehouse Show brengt een adembenemend eerbetoon aan een van de meest invloedrijke artiesten van het afgelopen decennium. Met haar gedrag, de looks en de stem van de Italiaanse Claudia Constantino zou je haar gemakkelijk verwarren met de overleden wereldster en Grammy winnares, Amy Winehouse.

Claudia mag dan wel niet ‘Amy’ zijn, maar Claudia is absoluut zeker ‘Winehouse’! 

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...