Bel: 0523 208 007 of mail:

André Hazes

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 12.500
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 30 minuten


Omschrijving:

Incl. M-set


Samenstelling:

1 persoon


André Hazes boeken bij Artist Agency Nederland

Het stempel ‘de zoon van’ is hij inmiddels allang ontgroeid, al blijft hij trots op zijn afkomst. Maar André Hazes gaat op eigen benen ook als een trein. Met een gouden tweede album op zijn naam, een derde op komst en de zoveelste dikke hit met een voor het eerst geheel zelfgeschreven nummer dat zijn motto perfect weergeeft: Ik Haal Alles Uit Het Leven. Zijn albums ontvingen platina en ook mocht André meerdere Buma NL awards in ontvangst nemen. André Hazes boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Verreweg het meest gehoorde nummer in menig feesttent: Met Leef scoorde André Hazes een mega hit tijdens de zomer van 2016!

Tijdens het tv-programma ‘De Beste Zangers’ toonde André aan bij de absolute top van Nederlandse zangers te horen. Met zijn uitvoering van zijn vader’s hit ‘Ik leef mijn eigen leven’ scoorde hij weken lang hoog in de hitlijsten.

André Hazes boeken

André Hazes boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van André Hazes neem je eenvoudig contact op met ons. Het is mogelijk om André Hazes solo te boeken voor 30 minuten, maar ook met The André Hazes band voor een complete live show. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van André Hazes. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...