Bel: 0523 208 007 of mail:

Angela Groothuizen

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 4.250
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 30 minuten


Omschrijving:

Incl. M/A-set


Samenstelling:

1 persoon


Angela Groothuizen boeken bij Artist Agency Nederland

Angela Groothuizen is met recht een multitalent; ze draait haar hand niet om voor het coachen van muzikaal talent, het optreden als zangeres op uw event, het schrijven en maken van prachtige cd’s, het neerzetten van een glansrol in een dramaserie of musical, of het presenteren van een tv-programma. Toch weten veel mensen niet dat Angela nóg een ijzer in het vuur heeft: ze is de perfecte gastvrouw, gespreksleider en/of dagvoorzitter die je je maar kunt wensen.  Ook dat doet ze op geheel eigen wijze: warm, stoer en authentiek. Angela Groothuizen boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Presentatrice of dagvoorzitter

Je weet wat je in huis haalt als je met Angela besluit samen te werken; als voorbereiding op een presentatie of dagvoorzitterschap gaat ze met je om de tafel zitten met om door te spreken wat de wensen en verwachtingen zijn. Op basis van dat gesprek bereidt ze haar optreden tot in de puntjes voor, en weet ze precies de kern te raken van wat belangrijk is.  Angela is recht-voor-z’n-raap, weet alle touwtjes in handen te houden en dwingt respect af. Tegelijkertijd is ze uiterst vriendelijk, ad rem, heeft humor en is vrolijk. Een echt ‘mensen-mens’ die van een lolletje houdt, maar ook streng kan zijn als dat nodig is.

Multi-inzetbaar!

Ook op het gebied van sprekersschap is Angela multi-inzetbaar, o.a. als:

  • Presentatrice van evenementen en gala-avonden
  • Gespreksleider tijdens bedrijfsbijeenkomsten en workshopdagen; bijvoorbeeld in een ‘De Uitdaging’-achtige opzet
    Juryvoorzitter/coach
  • Gespreksleider; bijvoorbeeld in een DWDD-achtige sessie
  • Gastspreker over het scouten en coachen van talent bij bedrijven en hogescholen
  • Trouwambtenaar bij huwelijken (babs)

Indien gewenst kan Angela de bijeenkomst of dag afsluiten met een muzikaal optreden.

angela-groothuizen-boeken

Angela Groothuizen boeken

Wilt u Angela Groothuizen boeken of inhuren voor een optreden op uw personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Bent u benieuwd naar de prijs van een optreden van Angela Groothuizen en de beschikbaarheid van Angela Groothuizen? Artist Agency Nederland is het boekingsbureau voor de boekingen van Angela Groothuizen. Neem contact op via contact@artistagencyn.l. U ontvangt nog dezelfde dag een vrijblijvende offerte voor een optreden van Angela Groothuizen.

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...