Bel: 0523 208 007 of mail:

Anno van Wanrooij

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 695,00
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 30 minuten


Omschrijving:

Incl. M-set


Samenstelling:

1 persoon


Anno van Wanrooij boeken bij Artist Agency Nederland

Anno is zeker geen onbekende meer in de showbiz wereld: Winnaar van het RTL4 muziekprogramma Popstars the Rivals, gastrollen in allerlei tv-series en zanger in boybands Men2B en Stad & Land:. Anno van Wanrooy is al jaren actief. Als geboren Sinto stromen muziek en optredens door zijn aderen. Als jochie zag hij Michael Jackson en wist een ding zeker: Dit wil ik ook! Anno van Wanrooij boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Popstars  en Men2b

Zijn televisie carrière begon met gastrollen in Blauw Blauw, Westenwind, GTST en ONM, maar daar bleef het niet bij. In 2001 begon hij met zijn tweelingbroer en twee vrienden de R&B-groep D-ground. En een paar jaar later gaf hij zich op voor Popstars (SBS) waarmee hij niet alleen de finale (lid van Men2b) bereikte, maar deze ook won. Na een jaar stopte het populaire lid van de boyband omdat hij verder wilde komen en zijn succes met D-ground wilde delen, met als resultaat: Europese tour, nummer 13 in de top 40 met het nummer  ‘You Gotta Be’. Maar aan D-ground kwam een einde de band ging uit elkaar. Anno heeft daarom besloten het roer volledig om te gooien en zich op zijn roots te storten. Met leuke optredens en ritmische liederen wil hij de Gipsy volksmuziek naar een hoger en moderner niveau tillen.

Stad en Land

Stad en Land was de nieuwe Boyband sensatie van Nederland. Deze nieuwe groep, die bestaat uit Dennis Baars, Allan Hoekman, Anno van Wanrooy en James Stefano zou een unieke combinatie worden van Nederlandstalige muziek met een populaire Boyband. In de studio’s van Edwin van Hoevelaak werd hard gewerkt aan repertoire en landelijk wisten de jongens veel harten te veroveren. Toch bleef het grote succes uit, waardoor de mannen ervoor kozen om ieder hun eigen weg in te slaan.

Anno van Wanrooij boeken

In het voorjaar van 2018 heb je op SBS 6 onze eigen ANNO kunnen zien in het programma “Topper Gezocht”.  Anno scoorde hoge ogen bij de Toppers. Anno is als zanger, MC, entertainer eensuper leuke aanvulling op jouw feest, festival of kermis, energie is het codewoord ! Anno van Wanrooij boeken doe je bij Artist Agency Nederland.
Roy & Rick

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...