Bel: 0523 208 007 of mail:

Band with Benefits boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ Vanaf 2.000
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

3x 45 minuten


Omschrijving:

Incl. techniek


Samenstelling:

Band


Band with Benefits boeken bij Artist Agency Nederland

Dansschoenen aan, keeltjes gesmeerd en riemen vast! Gewapend met ingenieuze medleys en hun aanstekelijke enthousiasme vuurt Band with Benefits de vetste hits aller tijden op je af, waarbij vriend en vijand niet anders kunnen dan hand in hand mee hossen. Verwacht onder andere stevige rockers van Bon Jovi en AC/DC, classics van Queen en Meatloaf, de foute uitstapjes hier en daar en de broodnodige lading koper. Geniet nog even van je rust want deze groep jonge honden heeft geen enkele intentie om gas terug te nemen! Band with benefits boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Geniet nog even van je rust want deze groep jonge honden heeft geen enkele intentie om gas terug te nemen. Met een lading koper en de energie van een leger duracell konijntjes laten zij complete festivalweides tot een hoogtepunt komen. In 80 hits laat Band with Benefits je alle hoeken van de kamer zien. Op adem komen zit er niet in want ze kennen maar een standje en dat is AAN. Laat je verleiden om all-in te gaan en te zingen en dansen alsof er nooit meer een morgen komt! This is where the magic happens.

Band with Benefits boeken

Band with benefits boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Band with benefits neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Band with benefits. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Roy & Rick

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...