Bel: 0523 208 007 of mail:

Bandje Speciaal

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 2.895
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

3x 50 minuten


Omschrijving:

Incl. C-set + licht


Samenstelling:

6 personen


Bandje Speciaal boeken bij Artist Agency Nederland

De mannen van Bandje Speciaal zijn sinds 2013 niet meer weg te denken uit het Nederlandse feestcircuit. Met een sneltreinvaart razen alle hits van vroeger en nu voorbij. Bandje Speciaal boeken zorgt voor 100% uit je dak gaan! Dit seizoen gaan de mannen voor nog gekker, harder, strakker en specialer! Geheel nieuwe medleys met alle hits van vroeger en nu! Strakke en stralende outfits! flitsende show elementen! Van feesttent tot kleine kroeg, festival tot bruiloft. De mannen gaan door tot dat de hele zaal inclusief de hal op z’n kop staat en gaan dan zelfs nog even door! Bandje Speciaal boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

LET’S PARTY! BE SPECIAL!  

Bandje Speciaal bestaat uit 6 energieke muzikale Gelderse mannen met liefde voor muziek en feest. De ideale mix voor een geslaagde avond! Zij houden van hossen, hakken, schuifelen, lol trappen, raven en véél show. Met vurige passie spelen zij bikkelharde rock, zwoele lovesongs, pop maar ook latin, soul, disco en soms een paar Duitse meezingers. Wat voor een evenement dan ook, Bandje Speciaal speelt door tot dat de hele zaal op z’n kop staat en zelfs dan gaan ze nog even door.

Bandje Speciaal boeken

Bandje Speciaal boeken doe je eenvoudig via Artist Agency Nederland. Neem vandaag nog contact op met ons voor meer informatie over de band of om direct een vrijblijvende optie aan te vragen. Bandje Speciaal is een energieke band vol showelementen, geschikt voor feesttenten, kermissen, dorpsfeesten. Uiteraard kan de band de show aanpassen voor de bedrijfsevenementen en bruiloften. Nu al enthousiast? Kom dan zeker een keer kijken en mee dansen of zorg dat Bandje Speciaal op jouw feest speelt! 100 % Feest gegarandeerd met Bandje Speciaal!

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...