Bel: 0523 208 007 of mail:

The Bee Gees Tribute

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ op aanvraag
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

in overleg minuten


Omschrijving:

Backline


Samenstelling:

3 personen + band


Emoties worden nummers, nummers worden emoties die rechtstreeks in je hart raken en nooit meer weggaan… The Bee Gees waren, zijn en zullen altijd vol emotie blijven. Onnavolgbaar!

The Italian Bee Gees hebben hun landsgrenzen vele malen overgestoken met concerten en televisie optredens in o.a. Italië, Duitsland, Amerika en het Verenigd Koninkrijk. The Italian Bee Gees Show is gebaseerd op de bekendste hits van The Bee Gees vanaf de jaren zestig en alle nummers worden live gezongen en gespeeld door deze drie broers en hun begeleidingsband.

Wie aan de Bee Gees denkt, denkt aan disco, dansen, witte jumpsuits en het overdadige borsthaar van de gebroeders Gibb. De broers Barry, Robin en Maurice werden wereldberoemd met hits als ‘More than a woman’, ‘Stayin’ Alive’ en ‘Night Fever’. Maar ook de oude Bee Gees sound wordt niet overgeslagen. Neem je partner liefdevol in je armen ‘To love somebody’ om samen te genieten van nummers als  ‘Massachusetts’, ‘Spicks and specks’ en ‘Words’. Zie, hoor en ervaar The Italian Bee Gees met hun ongelooflijke gelijkenissen met de gebroeders Gibb, zowel qua sound als verschijning!

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...