Bel: 0523 208 007 of mail:

This is Beethoven

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 7.495
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

3x 45 minuten


Omschrijving:

Incl. C-set


Samenstelling:

7 personen


This is Beethoven boeken bij Artist Agency Nederland

This is BEETHOVEN, not just a coverband

Nederland kent Beethoven inmiddels als vernieuwende en professionele band die het begrip coverband door de jaren heen een nieuwe betekenis heeft gegeven. Nu is de tijd om hier weer een flinke schep bovenop te doen en de definitie van een coverband wederom naar een hoger level te tillen. Een level dat alleen “This is Beethoven” kan waarmaken! Een nieuwe naam, en nog betere show, de nieuwste technische hoogstandjes en volop nieuwe energie:

This is BEETHOVEN

This is Beethoven” brengt een ongekende show waarbij de grootste wereldartiesten in volle glorie naar je toekomen. Beyonce, Michael Jackson, Bruno Mars; we don’t just play the songs! Denk Ziggo Dome, denk Halftime Superbowl…Onze zangers en zangeres kunnen niet alleen fantastisch zingen, maar dansen de sterren van de hemel waardoor je je in combinatie met op maat gemaakte video, bij een concert waant. Een ledwall van maar liefst max. 14 meter , in een u-vorm gebouwd, vormt het decor van deze unieke show. Special FX als Laser en Streamers en CO2 maken het af.

Naast deze highlights gaat het dak er natuurlijk af met een zeer uitgebreid repertoire van de grootste Pop-, Dance- R&B- en Rockhits vanaf de ’90.  Deze show is uniek in Nederland en daarbuiten, de overtreffende trap van “coverband”, you have to see it to believe it!

Goed is niet goed genoeg, het moet spraakmakend zijn, fantastisch, inspirerend en innovatief… en dat is het dus ook!

Met onze repertoirekeuze willen we een zo groot mogelijk publiek aanspreken, waarbij het repertoire ter plekke wordt aangepast aan het publiek en de sfeer van het feest. Beethoven werkt niet met vaste setlists. De allernieuwste songs uit de charts worden afgewisseld met o.a. Rock, Nineties en Dance. Bekend zijn we om onze unieke Beethoven-medleys en de vette dance-party’s incl. laser en andere special FX! Bovendien beschikt Beethoven over 4 geweldige leadzangers en een fantastische zangeres die elkaar op overtuigende wijze aanvullen. Zo blijft het hele optreden spannend, boeiend en afwisselend. Bij elke feesttent, discotheek en elk dorpsfeest en festival spelen we gegarandeerd het dak eraf en we rusten niet totdat we de energie die we met zijn zevenen de zaal inslingeren, dubbel terugkrijgen.

This is Beethoven boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Roy & Rick

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...