Bel: 0523 208 007 of mail:

BLOF boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ Op aanvraag
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 60 minuten


Omschrijving:

Incl. M-set


Samenstelling:

Band


BLØF boeken bij Artist Agency Nederland

BLØF is niet meer weg te denken uit de vaderlandse popgeschiedenis. De band groeide de afgelopen jaren uit tot één van de succesvolste popgroepen van Nederland dankzij hits als ‘Liefs Uit Londen’, ‘Dansen Aan Zee’, ‘Aan De Kust’, ‘Alles Is Liefde’ en ‘Mannenharten’. De Zeeuwen ontvingen talloze awards en gaven vele memorabele optredens. Na bijna 23 jaar heeft BLØF het vizier meer dan ooit op de toekomst gericht.

De grootste band van Nederland grossiert in hits en weet al jarenlang een heel groot en divers publiek aan zich te binden. Live staat de band garant voor een show die alles in zich heeft; meezingen met de hits, meedeinen bij de ballads en rocken als het echt los gaat. Uitermate geschikt voor uw personeelsfeest!

BLØF boeken?

Wilt u BLØF boeken of inhuren voor een optreden op uw personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Bent u benieuwd naar de prijs van een optreden van BLØF en de beschikbaarheid van BLØF?

Bij Artist Agency Nederland ben je aan het juiste adres v00r de boekingen van BLØF. Neem contact op via contact@artistagency.nl. U ontvangt nog dezelfde dag een vrijblijvende offerte voor een optreden van BLØF.

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...