Bel: 0523 208 007 of mail:

Bono lookalike Sam Kramer

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 1.650
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 30 minuten


Omschrijving:

Incl. M/A-set


Samenstelling:

1 persoon


Bono lookalike Sam Kramer boeken 

Sam is graag gezien met als ware dubbelganger van U2’s Bono, waarin hij de zanger van de grootste rockband die de wereld kent, op weergaloze manier imiteert. U hoort Bono en u ziet Bono! Sam maakt één groot entertainmentspektakel van uw feest en laat zich niet weerhouden om al klauterend over barkrukken en tafels een serenade aan uw collega of directeur te brengen… Bono zelf zit nooit stil dus u zult Sam dan ook niet alleen maar op het podium zien blijven staan. Hij zingt LIVE alle bekende hits van U2 waaronder Beautiful Day, Sunday Bloody Sunday, With or Without You en One en maakt zo van ieder feest een onvergetelijke ervaring. Een optreden van Bono lookalike Sam Kramer boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

U2 Bono tribute

Sam Kramer laat in deze act van 30 minuten zien dat U2 op ieder feest populair is. Van privé feest tot carnaval en van bedrijfsevenement tot huwelijksceremonie: overal is Bono een graag geziene gast en zet de muziek van U2 iedereen in lichterlaaie! Laat je verrassen door de meest bekende hits van U2 (zelfs nieuwe songs als Ordinary Love) die door Sam als Bono sound-alike en look-alike live worden gezongen. Met orkestbanden die ingespeeld zijn door zijn eigen band U2two hoor je het verschil met het echte U2 niet.

Bono SBS 6 – The winner takes it all

Sam deed enkele jaren geleden mee als Bono sound-alike aan het nieuwe SBS6 programma “The winner takes itBono-sbs6 all”. In dit programma, gepresenteerd door Beau van Erven Dorens, werd opnieuw bevestigd dat Sam’s stem als twee druppels water lijkt op die van U2’s Bono. Een kostbaar bezit waarmee hij u de avond van uw leven kan bezorgen.

Boekingen Bono lookalike Sam Kramer 

Bent u enthousiast geworden door zijn stem en wilt u Sam als look-alike boeken? Neem dan nu contact op en reserveer deze top imitator. Een optreden van Bono lookalike Sam Kramer boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Bono lookalike Sam Kramer inhuren voor een optreden? Voor meer informatie over een optreden van Bono lookalike Sam Kramer neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Bono lookalike Sam Kramer. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...