Bel: 0523 208 007 of mail:

Booming Pianos boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 2.975
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

3x 50 minuten


Omschrijving:

2x piano / drums


Samenstelling:

3 personen


Booming Pianos boeken bij Artist Agency Nederland

Booming Pianos is al meer dan 10 jaar letterlijk ‘toonaangevend’ en daarmee de meest succesvolle en meest geboekte pianoshow van Nederland. Na meer dan 1.250 optredens weet Booming Pianos de mensen nog steeds te verbazen. Booming Pianos onderscheidt zich door het interactieve karakter, de talentvolle vaste muzikantenbezetting, maar zeker ook door het gebruik van state-of-the-art licht en geluid, fraai decor en een fijne technische crew. Geen verzoeknummer is te gek voor deze populaire muzikanten, dus u vraagt, wij spelen! Wilt u de Booming Pianos boeken voor uw bedrijfsfeest, festival of bruiloft… Neemt u dan snel contact met ons op! Booming Pianos boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Booming Pianos settings

BOOMING PIANOS SMALL 3 pers. (2 pianisten + drums)
BOOMING PIANOS BASIC 4 pers. (meest geboekt!) (2 pianisten + drums + gitaar of sax)
BOOMING PIANOS XL 5 pers. (2 pianisten + drums + gitaar + sax)

De bezettingen zijn altijd inclusief professioneel licht en geluid, decor, instrumentarium (o.a. 2 witte vleugels), bedrukte pennen en voldoende aanvraagformulieren voor verzoeknummers. Diverse optionele extra’s zijn tevens mogelijk, zie onder. TIP: Boek de BOOMING PIANOS DJ erbij voor een avondvullend, non-stop feest!

Booming Pianos boeken

Booming Pianos boeken of inhuren voor een optreden op uw personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Bent u benieuwd naar de prijs van een optreden van Booming Pianos en de beschikbaarheid van Booming Pianos? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie. U ontvangt nog dezelfde dag een vrijblijvende offerte voor een optreden van Booming Pianos.

Booming Pianos verzoeknummers

Er wordt regelmatig gevraagd hoe je een verzoeknummer bij Booming Pianos kan aanvragen. Tijdens een optreden van Booming Pianos liggen er aanvraagformulieren en (een aantal) pennen in de zaal en op de vleugels / het podium. Vul de naam van de artiest, de titel van het nummer en je eigen naam in. De band zal dan spoedig jouw lievelingsnummer spelen!
www.boomingpianos.nl

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...