Bel: 0523 208 007 of mail:

Brace boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 1.995
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 30 minuten


Omschrijving:

Incl. M-set


Samenstelling:

1 persoon


Brace boeken bij Artist Agency Nederland

Brace MacDonald, of eigenlijk beter bekend als Brace, is al lang geen onbekende meer in de Nederlandse artiesten scene. In 2004 brak hij samen met Lange Frans en Baas B door met het nummer ‘Moppie’, om even later samen met Ali B “ik ben je zat” uit te brengen. Na een zware tijd was Brace terug bij The Voice of Holland in 2016, waar hij zelfs tot in de finale kwam! Brace boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

The Voice of Holland

Brace heeft een gouden stem, is een rasperformer en weet een groot publiek te bereiken. Daarmee gold hij als een van de belangrijkste exponenten van de nieuwe generatie Urban-artiesten in Nederland. Op zijn eerste single “Vraag jezelf eens af” werd hij begeleid door alle leden van de band van Ali B: een opvallende samenstelling, met beatboxer. Er volgden maar liefst 2 succesvolle albums van Brace. Daarna was het even stil rondom Brace, maar in het najaar van 2015 is daar opeens weer dezelfde Brace MacDonald op televisie: met zijn verpletterende auditie tijdens The Voice of Holland wist hij alle stoelen te laten draaien om vervolgens te kiezen voor het team van zijn homie, Ali B.

Brace boeken

Brace is terug om nooit meer weg te gaan! Een nieuwe start, een nieuwe kans en een hoge gunfactor van het publiek maken dat Brace kan doen wat hij het beste kan: een indrukwekkende performance neerzetten tijdens boekingen door heel Nederland. Brace boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Informeer snel naar informatie en beschikbaarheid voor een optreden van Brace MacDonald, of om Brace direct te boeken. Neem contact op met ons via 0523 208 007 of mail naar contact@artistagency.nl

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...