Bel: 0523 208 007 of mail:

Bram Boender boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ Op aanvraag
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 30 minuten


Omschrijving:

Incl. M-set


Samenstelling:

1 persoon


Bram Boender boeken bij Artist Agency Nederland

House of Talent Fitboy Bram speelt gitaar, piano en zingt graag ballads. Zijn grote muzikale voorbeelden zijn Ed Sheeran en Bryan Adams. De 22-jarige singer-songwriter houdt verschrikkelijk veel van zijn liefste vriendin waarin hij al zijn spaargeld heeft geïnvesteerd: zijn gitaar. Deze gitarist droomt van lange rijen gillende fans die een kaartje willen kopen voor zijn concerten. Bram volgde een muzikale opleiding en was leadzanger in een hardrockband maar in de loop der jaren heeft hij zijn eigen stijl verder ontwikkeld tot een hedendaagse poppy sound waar we nog veel van gaan horen. Bram Boender boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Idols finalist

Ondanks de deelname aan het talentenprogramma Idols bracht Bram al de single ‘Everything to me’ uit. De videoclip van het nummer is onder meer opgenomen op de Posbank bij Rheden.
Bram Boender werd tijdens de editie van Idols 2017 2e, direct achter winnares Julia van Helvoirt.

House of Talent

De nieuwe dagelijkse realitysoap House of Talent begint waar alle talentshows stoppen, namelijk met de lancering van de professionele zangcarrière van acht talentvolle, veelbelovende artiesten. Van volkszanger tot rapper en van rocker tot DJ. Ze wonen samen en werken keihard aan hun carrière. Iedere zes weken breng elke artiest een nieuwe single uit. Wie gun jij een eigen videoclip? Stem op je favoriete artiest! 

Het doel is om zo populair mogelijk te worden, zodat de artiesten worden geboekt voor optredens en geld kunnen gaan verdienen met hun muziek. Geld verdienen met optredens en veel aandacht genereren op sociale media is belangrijk, want alleen dan is de kans op een lang verblijf in House of Talent het grootst!

Bram Boender, House of Talent boeken?

House of Talent geeft Bram het podium dat hij meer dan verdient en hij heeft er alles voor over om met zijn muziek Nederland te veroveren. Bram Boender boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Bram Boender neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Bram Boender. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Bram Boender op YouTube

Bram Boender op Instagram

Bram Boender op Facebook

Roy & Rick

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...