Bel: 0523 208 007 of mail:

Bram Krikke boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ Op aanvraag
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 30 minuten


Omschrijving:

Excl. techniek


Samenstelling:

2 personen


Bram Krikke boeken bij Artist Agency Nederland

Lekker gek & een tikkeltje awkward; Dit is Bram Krikke! Tja, wie kent hem niet? Met zijn vele fans op Instagram en YouTube is Bram niet meer uit social media land weg te denken. Maar ook op de radio kunnen we lachen om zijn gekkigheid in Club Ondersteboven, waar hij de luisteraars samen met Tom heel wat leuke avonden bezorgd. Maar hoe is zijn avontuur eigenlijk begonnen? We vertellen het je graag! Het jaar van Bram Krikke begon grandioos nadat hij voor zijn verdiensten bij SLAM de Marconi Award voor Aanstormend Talent én de Zilveren RadioSter won. Daarnaast kreeg Bram Krikke in 2019 meer dan 532k volgers op Instagram erbij en bereiken zijn hilarische programma’s op Youtube wekelijks 500k+ views. Binnenkort neemt hij met zijn droge humor plaats bij het programma ‘De Slimste Mens’ en is daarmee dit jaar ook te bewonderen op TV. Bram Krikke is on fire en hét nieuwe gezicht in de Nederlandse media! Bram Krikke boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Bram Krikke: Het begin

Bram begon zijn leventje in Weesp, waarna hij naar Hollandsche Rading verhuisde. Waar naar toe? Juist, Hollandsche Rading. Aantal inwoners? 1.424. Samen met Hennie Huisman ging hij vroeger los op ‘Met Z’n Allen’. Inmiddels houdt hij nog steeds van foute muziek en is zijn motto: Hoe fouter, hoe beter! Een aantal jaar later heeft Bram zijn eigen appartement in Hilversum en is hij de helft van het geniale Club Ondersteboven duo. Daarnaast pakt hij zijn shine in de wekelijkse Bram in de Buurt video op YouTube, waarin de awkward momentjes niet op twee (drie, vier) handen te tellen zijn…

Bram Krikke in Club Ondersteboven – SLAM!

Club Ondersteboven is dé afterparty van je dag die je avond op z’n kop zet! Jouw clubavond wordt aan elkaar gepraat door Tom van der Weerd en Bram Krikke. Ze nodigen artiesten uit de hiphop- en dancewereld uit en houden je op de hoogte van het laatste nieuws. Bekende en onbekende Nederlanders uit de sport- en online wereld komen chillen en presenteren met Tom & Bram mee. Tom draait Back to Back met bekende dj’s en Bram maakt wekelijks spraakmakende video’s voor op het YouTube – Play Life kanaal van SLAM!. De setjes kan je natuurlijk ook allemaal terug kijken, op het YouTube – Play Music kanaal. Dat, en nog veel meer is Club Ondersteboven! Bram is van maandag t/m donderdag te horen van 19:00 – 22:00 uur in Club Ondersteboven. Iedere dinsdag om 17.00 uur is hij te zien in een nieuwe Bram in de Buurt op het YouTube Series kanaal. 

Bram Krikke boeken

Bram Krikke boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Bram Krikke neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Bram Krikke. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Potentie, de carnavalhit met Bram Krikke

Een kneiter van een hit tijdens carnaval? ‘Daar zit potentie in’, moeten Youtubers Stefan de Vries, Sean Demmers en en Bram Krikke gedacht hebben! Ook YouTubers voelen zich aangetrokken tot carnavalsmuziek en Stefan de Vries maakte samen met radio-dj en YouTuber Bram Krikke de kraker: Potentie. En zoals de titel het al zegt: dit nummer heeft zeker potentie! Stefan en Sean boeken is ook mogelijk bij Artist Agency Nederland. Informeer snel naar de mogelijkheden!

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...