Bel: 0523 208 007 of mail:

Broadway boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 2.895
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

3x 60 / 4x 45 minuten


Omschrijving:

Incl. B-set + licht


Samenstelling:

6 personen


Broadway, de naam staat in de wereld synoniem voor glamour, klasse, verrassend entertainment en sfeer. Wie wel eens op Broadway is geweest ziet en proeft daar de cultuur van muziek en beleving en laat zich keer op keer verrassen. Zo is het ook bij Broadway de Band.

Dat is een combinatie van ontzettend veel ervaring, heel veel enthousiasme, een hoog muzikaal niveau, een zeer verrassend repertoire vol Guilty Pleasures en een feest van herkenning, 6 zeer sympathieke top musici en een geweldige hardwerkende crew. De ideale invulling voor elk event, want de coverband Broadway kan en wil alles en overal spelen. Van bedrijfsfeest tot de grootste tentfeesten en van de meest intieme bruiloft tot een swingende discotheek.

Broadway is de ideale band om mee te werken. Zonder allerlei fratsen maar gewoon zeer gedegen, altijd optimaal presterend en bovenal van een top niveau in Nederland. Broadway behoort tot de top van de Nederlandse coverbands en laat dat altijd en overal zien!

Broadway is een altijd vernieuwende band en laat dit steeds weer blijken. In december 2014 is onze nieuwe show gelanceerd, met een nieuwe repertoire, nieuwe podiumdelen, een nieuwe lichtshow, gebruik van specials en nog meer klasse en glamour! Dus komt dat zien!

Heeft uw bedrijf iets te vieren? En zoekt u een band die hetzelfde uitstraalt als uw bedrijf? Klasse, glamour, exclusiviteit en de hoogste kwaliteit, dan bent u bij Broadway aan het juiste adres.

Broadway is de perfecte coverband voor ieder bedrijfsfeest. Professioneel, gedreven, flexibel en voorzien van top musici en crew die uw evenement tot een succes zullen maken.

Wat kunt u verwachten:

  • Een fantastisch repertoire bestaand uit de nieuwste top-40 hits tot de Golden Oldies die iedereen meezingt. Van de nieuwste hits van Lil’ Kleine tot de meezingers van ABBA, en van de feestnummers van Guus Meeuwis tot de rockclassics van Bon Jovi, alle genre’s komen voorbij.
  • Een interactieve show van 3 x 60 minuten, of 4 x 45 minuten, 100% live. Met een aankleding geheel naar uw wensen. Perfect geklede muzikanten EN crew in pak of een stoere look. Wat u wilt.
  • Een strakke podium-aankleding met een even strakke lichtshow, perfect afgestemd op het repertoire.
  • Een zeer flexibele groep muzikanten en crew die in al uw wensen mee willen denken.

De mooiste dag van je leven afsluiten met een feest dat je nooit zult vergeten? Dan hebben jullie Broadway nodig.

Broadway is de perfecte coverband voor jullie bruiloft of jubileumfeest. Zes topmusici die vol gas geven om jullie avond onvergetelijk te maken. Onze pianist kan samen met onze zanger of zangeres op andere delen van jullie trouwdag zorgen voor muzikale begeleiding. Tijdens jullie ceremonie, als achtergrondmuziek tijdens het diner, noem het maar op. Zorg dat jouw lievelingsnummers LIVE klinken op deze onvergetelijke momenten!

 

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...