Bel: 0523 208 007 of mail:

Brooklyn

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 995,00
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 60 minuten


Omschrijving:

Excl. techniek


Samenstelling:

1 persoon


Brooklyn boeken bij Artist Agency Nederland

De 25-jarige Merijn Murk is geboren in Amsterdam maar tegenwoordig woonachting in het mooie Almere.  Al zeker vijf jaar staat deze jonge energieke DJ achter de cd spelers om de beste eclectische platen voor het publiek te draaien. Dit alles doet hij onder de naam Brooklyn. Brooklyn boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Temptation Island

Merijn is bekend van zijn televisiedebuut in Temptation Island. Een serie waarin 4 koppels 14 dagen lang een relatietest ondergaan, dit alles natuurlijk met een hoop sensatie. De goed bekeken serie werd uitgezonden op de Nederlandse en Belgische televisie.

Brooklyn boeken is verzekerd zijn van een topavond. De afgelopen jaren heeft Brooklyn al flink wat mooie feesten en evenementen op zijn naam mogen zetten. Van de beste schoolfeesten in Groningen tot aan de kust van Bloemendaal bij Beachclub Vroeger. Zelfs clubs als Club Abe, Jimmy Woo, Nova, Club Vie en The VIP Room hebben een goede ervaring achter de rug met deze DJ. Naast draaien zit Brooklyn zeker niet stil in de muziek wereld. Eerder dit jaar remixte hij samen met het populaire DJ duo Team Rush Hour de hit ‘Shape Of You’ van Ed Sheeran.

Brooklyn boeken

Brooklyn boeken doe je eenvoudig bij Artist Agency Nederland. Neem contact op voor meer informatie of beschikbare data. Ook is het mogelijk om direct een vrijblijvende optie te plaatsen.

Roy & Rick

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...