Bel: 0523 208 007 of mail:

Bruce Springsteen Tribute

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ op aanvraag
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 60 minuten


Omschrijving:

Backline


Samenstelling:

7 personen


BOSSTIME is zonder twijfel Europa’s meest populaire Bruce Springsteen Tribute Band. Wie deze band ooit live heeft meegemaakt zal deze mening direct delen.

Bosstime is opgericht in 2003 met als doel om een levend muzikaal monument te vormen voor de “Hardst werkende man in Rock ’n Roll business” en zijn legenarische E-Street Band. De muzikanten rondom frontman Thomas Heinen brengen hun enthousiasme voor Bruce’s muziek graag over op duizenden fans tijdens hun uren durende live concerten, net als The Boss zelf.

Tijdens een concert door Bosstime komen alle hits van The Boss voorbij met volledig enthousiasme en authenticiteit op het hoogst muzikale niveau. Het is dan ook niet verwonderlijk dat dit enthousiasme ervoor zorgt dat de optredens van deze tribute band vaak net zo lang duren als de concerten van Bruce Springsteen zelf. Bosstime is een ware live band, net als Bruce Springsteen & E-Street Band en neemt je tijdens hun show mee op een muzikale reis door het repertoire van The Boss, gespeeld alsof het Bruce zelf is.

BOSSTIME staat voor een energieke live-experience waaraan geen ontsnappen mogelijk is…

ALLRIGHT, LET’S ROCK IT! … ONE! … TWO! … THREE! … FOUR!

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...