Bel: 0523 208 007 of mail:

Chaka Khan tribute boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ Op aanvraag
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 60 minuten


Omschrijving:

Excl. techniek


Samenstelling:

Band (11 personen)


Chaka Khan tribute boeken bij Artist Agency Nederland

Het doel van deze tribute? De beste stukken van Chaka Khan zo goed mogelijk vertolken! Alle muzikanten van deze All Star Band hebben een voorliefde voor de muziek van Chaka Khan. De live show zit vol met bekende hits zoals ”Ain’t Nobody” en ”I Feel For You”, afgewisseld met de soulvolle stukken van Rufus, maar bijvoorbeeld ook Chaka’s bewerking op ”Night in Tunesia”. Het gezicht van deze band is Lady Shaynah, een geweldige zangeres met een prachtig stemgeluid en zeer energieke podiumpresentatie. Ze werd eerder benoemd tot Radio 6 Soul & Jazz Talent! Dé perfecte match voor deze tribute. De Chaka Khan tribute boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Chaka Khan tribute inclusief band

Lady Shaynah wordt begeleid door 8 muzikanten en 2 backing vocalisten die behoren tot de top van de Nederlandse pop en jazz scene. Ze zijn allemaal afgestudeerd aan het conservatorium, spelen bij namen als Jared Grant, Marutyri, Metropole Orkest en het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht, reizen de hele wereld over met verschillende bands, leven van en voor de muziek, en als belangrijkste: Ze hebben een grote passie voor soul, funk en disco muziek, en met name het repertoire van Chaka Khan!

Chaka Khan tribute boeken

De Chaka Khan tribute boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Er zijn zowel mogelijkheden voor een compleet concert, inclusief alle benodigde techniek, als ook optredens tijdens festivals op basis van backline of inprikken op de aanwezige techniek met een eigen monitorsysteem. Voor meer informatie over een optreden van de Chaka Khan tribute neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van de Chaka Khan tribute. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Bezetting Chaka Khan tribute:

Lady Shaynah – lead vocals
Valerie Curlingford – backing vocals
Chy-Kyria – backing vocals
Ruud van Halder – gitaar
Sjoerd van Eijck – toetsen
Rik van der Ouw – basgitaar
Dirk de Nijs – drums
David Romanello – tenor sax
Koen Smits – trompet, bugel
Dave Vreuls – trompet, bugel
Alex van Abeelen – trombone

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...