Bel: 0523 208 007 of mail:

CHARM3D boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 995,00
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 45 minuten


Omschrijving:

Incl. M-set


Samenstelling:

3 personen


CHARM3D boeken bij Artist Agency Nederland

Drie Power Ladies blazen je omver met Power Hits, meezingers en classics! Deze 45 minuten durende act betovert je! Be Charm3d en stay tuned, want de Ladies stellen zich binnenkort aan je voor! CHARM3D boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Informeer snel naar de boekingsmogelijkheden!

CHARM3D boeken bij Artist Agency Nederland - Serena

CHARM3D member Serena

Maak kennis met deze blonde schoonheid. Met haar opvallende enthousiasme is zij een belangrijke schakel in CHARM3D! Zingen zit Serena in het bloed; ze kon al zingen voordat ze kon praten… Op 11 jarige leeftijd won Serena met het nummer “Fanatieke Pa” het Kinderen Voor Kinderen Songfestival en werd zij de koningin van “Kinderen voor Kinderen” genoemd.  Op 13-jarige leeftijd doet ze mee aan The Voice Kids en komt in het team van Marco Borsato terecht en ze schopt het zelfs tot de battles! Daarna is Serena niet meer van het podium af te slaan. Uiteindelijk wordt Serena gevraagd voor Papa di Grazzi en daar maakt zij kennis met Marjolein en Joanne..  De muzikale vonk slaat over en de basis voor CHARM3D is gelegd… Wanna meet Serena and Be CHARM3D?! Volg ons en kom langs bij een optreden!

CHARM3D boeken bij Artist Agency Nederland - Joanne

CHARM3D member Joanne

Als kind was Joanne altijd en overal aan het zingen. Eerst vooral op haar eigen kamer met de radio mee en in de badkamer voor de mooie galm. Later durfde ze van de playbackshows over te stappen naar de talentenjachten en volgde wekelijks zanglessen. Uiteindelijk komt ze bij haar eerste echte band terecht; Just for Groove. Daarna volgden de band Johnny Fiamma en haar eigen opgerichte band Vibes, die helaas uit elkaar viel. Kort daarna werd ze gevraagd voor Papa Di Grazzi en na 7 jaren besluit Joanne weer een eigen band op te richten; 1st Call the DJ! Joanne trekt al gauw de aandacht van veel andere bands en wordt regelmatig gevraagd om in te vallen bij onder andere Glamourama en Diep Triest. Wanneer ze Serena en Marjolein ontmoet, voelt ze de enorme klik om samen iets geweldigs op te zetten; CHARM3D!!! Joanne weet als geen ander het podium te pakken en haar enthousiasme op de mensen over te brengen. Wanna meet Joanne and Be CHARM3D?! Volg ons en kom langs bij een optreden!

CHARM3D boeken bij Artist Agency Nederland - Marjolein

CHARM3D member Marjolein

Maak kennis met deze veelzijdige zangeres en podiumbeest met energie! Het 3e lid van CHARM3D! Vanaf haar 12e zong ze in verschillende schoolbandjes en dankzij muzieklessen op school ontwikkeld ze zich tot een veelzijdige zangeres. Van een groot koor van 250 mensen tot drumles en weer naar musicals. Alles werd geleerd! Haar eerste echte band was Papa Di Grazzi. Ze kon gelijk aan de bak als zangeres, danseres en trompettiste binnen deze band. Na een paar jaar besluit ze te stoppen om zich verder te kunnen ontwikkelen als zangeres. Marjolein is ondertussen een veelgevraagde invalzangeres bij bands zoals o.a. Royal Beat en Cherry & the Sugarstuds. Hiervoor reist ze dan ook heel Nederland en België door. Daarnaast brengt ze eigen muziek uit onder de naam ‘MARYO’ en treedt ze vaak op met een gitarist in een iets intiemere setting dan een groot podium. En ohja, backing vocals voor Nederlandse artiesten worden ook vaak ingezongen door dit bezige bijtje. En toen kwam CHARM3D! Marjolein greep die kans met beide handen aan. Vanaf het eerste moment ontstond er een geweldige muzikale klik waar de vonken vanaf sprongen en CHARM3D was compleet! Wanna meet Marjolein and be CHARM3D? Volg ons en kom langs bij een optreden!

CHARM3D boeken

CHARM3D boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van CHARM3D neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van CHARM3D. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...