Bel: 0523 208 007 of mail:

Condance

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ op aanvraag
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 60 minuten


Omschrijving:

Excl. techniek


Samenstelling:

3 personen


In maart 2012 zag een nieuw eclectisch dance collectief het levenslicht: CONDANCE. Met hun feilloze combinaties van platen, gegrepen uit verschillende genres, heeft het trio razendsnel bekendheid verworven. Het drietal wordt gevormd door twee DJ’s en een charismatische MC.

Dankzij hun multiculturele achtergrond kunnen zij voor de feestvreugde inspiratie halen uit verschillende stromingen. De van oorsprong Poolse DJ Low-Reply draaide solo al op Fusion of Dance, de Egyptische belofte DJ Pharaonic bezorgde menig feestbeestje op Star Beach een zonnesteek, en de boomlange Nederlandse MC Dust met Molukse roots is bekend als host en MC van Welle Village. Het samenspel geeft de drie plezier dat van hun gezichten is af te lezen; en deze vibe resoneert in de collectieve onderbuik van het publiek. Op dat moment wordt de ware trademark van Condance zichtbaar: de band tussen Condance en publiek laat het geheel samensmelten tot één grote dampende massa.

Inmiddels hebben de jongens veel zalen in Nederland gezien en shows neergezet op o.a. Fusion of Dance, Welle Village, Wildness Festival , Bevrijdingsfestival Overijssel en in Club Veronica (Mallorca). Verder zijn ze resident DJ’s bij University of Dance. Nu de mannen met hun beproefde succesformule hebben geroken aan het succes, richten zij hun blik op de toekomst.

 

Roy & Rick

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...