Bel: 0523 208 007 of mail:

Cupidots boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 995,00
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 3 minuten


Omschrijving:

Incl. Monitorset


Samenstelling:

2 personen


Cupidots boeken bij Artist Agency Nederland

Het is tijd voor girlpower! Maak kennis met de Cupidots! De vrouwelijke feestact waarbij stilstaan geen optie is. Deze twee zussen zijn bekend met het podium en hebben al jarenlange ervaring in de muziek- en entertainmentbranche. Zij deden zowel lead en backing vocals bij diverse projecten. In 2018 was het dan ook de hoogste tijd om hun eerste eigen single te lanceren. De nieuwste single, Klap op m’n kontje, werd meteen een groot succes! Een optreden van de Cupidots boeken doe je bij Artist Agency Nederland

Groot feest met de Cupidots!

De Cupidots staan garant voor een groot feest! Met kwalitatief goede meerstemmige zang, een gezonde dosis humor in combinatie met hun sex-appeal weten ze hoe ze een feestje moeten bouwen. Voor ieder wat wils, feestmuziek van deze tijd, lekkere medleys en all-time classics! En dit alles met een female touch!

Boekingen Cupidots

Een optreden van de Cupidots boeken doe je bij Artist Agency Nederland. De Cupidots inhuren voor een optreden? Voor meer informatie over een optreden van de Cupidots neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van de Cupidots. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...