Bel: 0523 208 007 of mail:

Dansado & de Feestneger

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 1.695
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 60 minuten


Omschrijving:

Excl. techniek


Samenstelling:

2 personen


Dansado & De Feestneger boeken bij Artist Agency Nederland

Bassie & Adriaan, Laurel & Hardy, Asterix & Obelix.. Zomaar een aantal illustere duo’s uit het verleden. Een rijtje waarin Dansado & De Feestneger niet zouden misstaan. Met Dansado achter de CDJ’s en de vocale onzinsteuning van De Feestneger wordt er 100% FEEST gegarandeerd! Met je blote billen van de glijbaan tot aan hakke-takke-boemboemstijl: de Brabantse gabbers staan voor diversiteit. In 2016 tikten ze de 240(!) shows aan, met o.a. optredens op WiSH Outdoor, Solar Weekend, Festyland maar ook in het buitenland! Afijn, check gewoon ff de video’s van Dansado & de Feestneger, dan snap je het! Dansado & De Feestneger boeken doe je  eenvoudig via Artist Agency Nederland.

Dansado & de Feestneger hebben al menig feest en festival op zijn kop gezet. Akram (de Feestneger) is zo gek als een deur! Door het toevoegen van de juiste muziek voor het juiste publiek maakt Joey (DJ Dansado) het duo helemaal compleet.

De muziekstijl die ze draaien is een mix van Moombahton, House en R&B. Maar ze zijn zeker niet vies van een lekker potje Freestyle. Ze hebben samen al opgetreden op o.a. Paaspop, 7th Sunday, LEF Festival en Hockeyloverz. En reken maar … Iedereen ging hard! Van festival tot discotheek of tentfeest: die twee heren laten een indruk achter die niemand snel vergeet. De slogan van dit duo is niet voor niks: Een dag niet gedanst, is een dat niet geleefd!

Dansado & de Feestneger boeken?

Dansado & de Feestneger boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Dansado & de Feestneger neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Dansado & de Feestneger . Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.


Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...