Bel: 0523 208 007 of mail:

De Mannen van Oranje

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 3.500
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

3x 45 minuten


Omschrijving:

Incl. C-set + licht


Samenstelling:

5 personen


De Mannen van Oranje boeken bij Artist Agency Nederland

Wat krijg je als je de huiszanger van het bekende Amsterdamse café Peter Beense samenvoegt met steengoede muzikanten uit de begeleidingsbands van niemand minder dan Wolter Kroes en Frans Bauer? Juist! De beste en de leukste Nederlandse Feestband die je je maar kunt wensen! De enige band in Nederland die alleen maar feestmuziek van eigen bodem speelt en daarmee elk publiek van jong tot oud aan het hossen en zingen krijgt. De band die er voor kan zorgen dat elke Hollandse feestavond aan elkaar gespeeld wordt met passend repertoire en die daarbij op verzoek alle voorbijkomende artiesten ook nog eens begeleidt, maar die ook zelfstandig een hele avond voor het echte Hollandse lied kan zorgen. De Mannen van Oranje boeken, betekent één groot feest!

De Mannen van Oranje maken FEEST! Alle bekende Nederlandstalige stampers komen voorbij: Jan Smit, Rene Schuurmans, Frans Duijts, Gerard Joling, Django Wagner, De Dikdakkers, Marco Borsato, André Hazes, Rinus, Gebroeders Ko, Nick & Simon, Guus Meeuwis, Wolter Kroes, Vinzzent, Jeroen van der Boom, Frans Bauer en ga zo maar door.

De Mannen van Oranje zijn de perfecte band voor ieder evenement waar gezelligheid en meezingen gewenst is: feesttenten, dorps- en pleinfeesten, bedrijfsfeesten, studentenfeesten, hockeyfeesten, festivals en natuurlijk carnaval.

De Mannen Van Oranje!

En nee, de Mannen Van Oranje zijn geen Nederpop band. Ook zijn ze geen Nederrock- of Smartlappenformatie.  De Mannen Van Oranje brengen FEEST! Enkel en alleen de toppers van het Hollandse lied, de hele avond lang. Jan Smit, Guus Meeuwis, Nick en Simon, Wolter Kroes, Jannes, Gebroeders Ko en Frans Bauer en ga zo maar door.

De perfecte band voor iedere gelegenheid waar Hollandse gezelligheid en meezingen gewenst is: van feesttenten, dorps- en pleinfeesten, bedrijfsfeesten, artiestenbegeleidingen, studentenfeesten tot bruiloften en natuurlijk voetbalevenementen en carnaval zijn de Mannen Van Oranje onmisbaar!

De Mannen van Oranje boeken

De Mannen van Oranje boeken bij Artist Agency Nederland doe je eenvoudig door ons een mail te sturen of te bellen op ons kantoornummer. We voorzien je graag van informatie en kunnen desgewenst direct een vrijblijvende optie voor je noteren. We helpen je graag verder!

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...