Bel: 0523 208 007 of mail:

De Wethouders boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 1.650
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

3x 50 minuten


Omschrijving:

Incl. A-set en frontlicht


Samenstelling:

4 personen


De Wethouders boeken bij Artist Agency Nederland

Twee scheurende Telecasters, een zware baslijn en een stevige drumpartij. “Wij zijn ervan overtuigd dat er toch niet veel mooiers is dan je jack-plug in die versterker klappen, die stokken uit de houder trekken en het volk eens duidelijk laten horen hoeveel vermogen die units van ons produceren”. Vanaf het moment dat de eerste klanken de speakers verlaten, is de spanning weg en beult het volk mee met diverse rock-‘n-roll platen. Elke avond is er weer één om in te lijsten. De Wethouders brengen rock, zoals het gebracht hoort te worden; met een bende lol en gein. De reden waarom veel feesttenten de Wethouders boeken om de hut eens flink omver te blazen! Een optreden van De Wethouders boeken doe je eenvoudig via Artist Agency Nederland.

Als je echt goede muzikanten wilt om een band te vormen, speur je die zo op via het internet. Met een beetje geluk kunnen ze leuk meespelen en zal je ze op weinig fouten kunnen betrappen. Het blijft dan altijd wel de vraag of die muzikanten uit Appelkuttenveen dezelfde muzieksmaak, dezelfde humor en dezelfde visie hebben als jij. Wat een fijne bijkomstigheid is het dan als je beste maten van weleer, die gewoon in de buurt wonen, precies in het plaatje blijken te passen. Vanaf het eerste moment dat dit viertal samen de handen en stembanden lieten spreken keken ze elkaar aan en schudden goedkeurend het hoofd: “verdarre, wat klinkt dat lekker, man!”

Het begin van de Wethouders

Kort daarna stond de band, dankzij de zelfbenoemde ‘nachtburgemeester van Zuidwolde’, op Youtube onder de noemer ‘De Wethouders.’ Ook al waren ze zelf nog niet overtuigd van de naam, het volk rondom begon al te roddelen. ‘Heb je het gehoord, De Wethouders spelen in de feesttent binnenkort!’ Toen ze beseften dat het volk de naam ‘De Wethouders’ al omarmd had, is de band voor het eerst officieel gepresenteerd op 4 februari 2012 als ‘De Wethouders’.

Sindsdien is menig feesttent / kroeg / schuur plat gespeeld en heeft de band zich verbaasd over het bandleven. Ze wisten dat het mooi zou zijn, maar wanneer er tijdens een optreden duizend mensen meebeulen met verschillende rockkneiters, wordt duidelijk dat niks anders dit kan overtreffen. De Wethouders zijn zeker van plan in deze samenstelling door te gaan en steeds een stapje hogerop te komen. De muziek voelen en dit gevoel overbrengen aan het volk is iets wat ze met iedereen willen delen en zo lang mogelijk willen blijven doen.

De Wethouders boeken

De Wethouders boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of om direct een optie te plaatsen. De Wethouders zijn te boeken in diverse settings; van kroegsetting tot feesttent, inclusief vette special effects. Vertel ons je wensen en we denken graag met je mee!

Roy & Rick

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...