Bel: 0523 208 007 of mail:

Demi van Wijngaarden

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ op aanvraag
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 30 minuten minuten


Omschrijving:

Incl. M-set


Samenstelling:

1 persoon


Demi van Wijngaarden boeken bij Artist Agency Nederland

Via de Blind Auditions, The Battles en de Knockouts heeft Demi van Wijngaarden zich vol overtuiging gekwalificeerd voor de liveshows van The voice of Holland. Heel Nederland heeft kennis kunnen maken met haar fantastische stemgeluid. Samen met haar coach Ali B gaat zij een mooi vervolg geven aan dit geweldige avontuur en is Demi 1 van de kanshebbers om dit jaar de winst naar haar toe te trekken. Demi van Wijngaarden boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

The Voice of Holland

The VoiceOp haar 12e begon Demi (1998) met zingen. Haar talent viel meteen op en een jaar later stond ze in de finale van The Voice Kids, waarin coach Marco Borsato haar begeleidde. Haar auditie filmpje waarin ze “Something’s Gotta Hold On Me” zingt is met bijna 43 miljoen hits 1 van de best bekeken Voice audities ooit.

Na The Voice Kids heeft Demi verschillende singles opgenomen waarvan er 1 de iTunes top 10 behaalde. Demi is zich door de jaren heen altijd blijven ontwikkelen als zangeres met een voorkeur voor Soul, R&B en Pop. Na het halen van haar diploma richt Demi haar pijlen nu op haar muzikale carrière. Demi wordt gezien als 1 van de meest veel belovende zangeressen van het land. Eind 2017 duikt Demi op in seizoen 8 van The Voice of Holland, waarbij ze met haar auditie alle vier stoelen binnen no-time liet draaien. Ze kiest uiteindelijk voor Ali B.

Naast het zingen is Demi ook erg actief op social media, je kan haar volgen via Instagram en Facebook. Hier krijg je een kijkje in haar leven en blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Demi heeft ook haar eigen YouTube kanaal. Hier plaatst zijn met grote regelmaat vlogs en covers. Zij zingt haar versie van bekende liedjes.

Demi van Wijngaarden boeken

Demi van Wijngaarden boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Demi van Wijngaarden neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Demi van Wijngaarden. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...