Bel: 0523 208 007 of mail:

Deon Leon

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ Vanaf 695,00
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 30 minuten


Omschrijving:

Incl. M-set


Samenstelling:

1 persoon


Deon Leon boeken bij Artist Agency Nederland

Déon Leon, Geboren op 31 juli 1990 te Amsterdam is al bezig met zingen en dansen vanaf het moment dat hij kon praten en lopen. Zijn grote voorbeeld was dan ook Michael Jackson. Naast Michael Jackson heeft Deon nog een ander idool, Rene Froger.  Na het zien van de eerste serie van Idols wist hij het zeker. Dit is wat hij wil: een “Entertainer’’ worden. Hij besluit daarop zich nog veel actiever bezig te houden met het ontwikkelen van zijn zangtalent. En met succes! Hij wint het SBS6 programma Popstars, neemt een single op in de legendarische Abbey Road Studio’s, wordt zanger in een grote dinnershow en is frontman van wellicht de bekendste coverband van Nederland. Nu is het tijd voor Deon’s solo carrière en óók die gaat erg hard na het uitkomen van zijn eerste single ‘Geef je over’. Het is tijd om kennis te maken met Deon Leon! Deon Leon boeken bij Artist Agency Nederland.

Winnaar Popstars

Deon besluit zich op te geven voor de audtierondes van het SBS-6 programma “Popstars”. Deon zong zich door de auditierondes, liveshows, naar de Finale. Op 19 December 2008 wint Deon “Popstars” en beland daarmee in de Nieuwste Popsensatie van Nederland genaamd “RED’’. Deon heeft hieruit vloeiend, 3 avonden een prominente rol gespeeld  bij het Concert van Gerard Joling in AHOY, Rotterdam. Deon scoort met RED gelijk een nummer 1 hit met hun debuutsingle “Step into the light’’ Deze single is opgenomen in de wereldberoemde Abbey Road Studio’s in Londen. De studio van  “The Beatles”. Na Step into the light zijn er nog twee singles opgenomen.

Deon Leon boeken

Deon Leon boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Deon Leon neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Deon Leon . Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...