Bel: 0523 208 007 of mail:

Die Tolle Leute

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 1.595
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 30 minuten


Omschrijving:

Incl. M-set


Samenstelling:

3 personen


Die Tolle Leute boeken bij Artist Agency Nederland

Al jarenlang is Die Tolle Leute een veelgevraagde en populaire feestact voor Oktoberfesten, feesttenten, dancings, dorpsfeesten, festivals en de apres ski. Van Wuppertal tot aan Westendorf en van Hamburg tot aan Mallorca, overal waar Die Tolle leute komen gaat het dak eraf. Een van de leukste exportproducten van Duitsland op muzikaal gebied. Die Tolle Leute boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Schlagers en IJsbeer Knut

De beste Schlagers, apres ski knallers, en Oktoberfest hits vullen het repertoire van Die Tolle leute en hun overdosis enthousiasme gecombineerd met heel veel interactie met het publiek zorgen iedere keer weer voor een geweldig feest waar nog lang over nagepraat zal worden. Die Tolle Leute is in verschillende settings te boeken. Zo is de act wereldberoemd doordat ze zelfs hun opwachting durven maken met een ware ijsbeer Knut!

De 36-jarige Wolfgang is geboren en getogen in het Duitse Mannheim alwaar hij de jongste zoon is van een bekende horecafamilie. Al op zeer jonge leeftijd stond Wolfgang bij zijn ouders in het Hotel de gasten te vermaken met zijn Casio-Keyboard. Zijn ouders hoopten echter dat Wolfgang evenals hen de hoge Hotelschool in Kassel zou gaan doen om vervolgens in hun voetsporen te treden. Wolfgang koos er echter voor om om aan de Sud Deutsche Sportakademi te gaan studeren om zodoende meer tijd over te houden voor zijn grote passie: Muziek!

Hij plaatste een advertentie in Bild am Sonntag en kwam zodoende in contact met Lothar en Heinrich. ‘Die Tolle Leute’ waren een feit. Nu reeds na 8 succesvolle jaren toeren door heel Duitsland en vele optredens bij Musikantenstadl en overige TV shows zijn die Tolle Leute klaar om ook buurland Nederland te gaan veroveren. Aan Wolfgang zal het niet liggen. Wolfgang is getrouwd met Petra en in zijn vrije tijd houdt hij wat kleinvee op zijn boerderijtje in het pitoreske Bielefeld. Ook voetbalt hij nog bij de plaatselijke FC.

Die Tolle Leute boeken

Die Tolle Leute boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Die Tolle Leute neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Die Tolle Leute. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...