Bel: 0523 208 007 of mail:

DYLVN boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

Op aanvraag
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 60 minuten


Omschrijving:

Excl. techniek


Samenstelling:

1 persoon


DYLVN boeken bij Artist Agency Nederland

DYLVN (Dylan Fernandez) is de eerste DJ met een platencontract bij Top Notch. Hij draait in alle grote clubs van Nederland, zijn sets zijn te herkennen aan zijn eclectisch mix van hip-hop, R&B, Dancehall en Top-40. In 2018 zal hij zijn debuut EP uitbrengen. De EP telt zeven tracks met daarop samenwerkingen met de grootste namen uit de Nederlandse hip-hop scene. DJ DYLVN staat bekend om zijn goede trackkeuze waardoor het publiek altijd krijgt wat het wil. Na shows bij onder andere SLAM FM! KINGS DAY, Latin Village, Lowlands, in de Ziggo Dome, Heineken Music Hall en op Pukkelpop (België) heeft hij in 2017 een platencontract getekend bij Top Notch. DYLVN boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

De eerste track ‘Top Bezig’ is een samenwerking met Maximilli, Priceless (SFB) en YOUNGBAEKANSIE. De overige tracks bevatten samenwerkingen met onder andere Lil’ Kleine, Ronnie Flex, Jonna Fraser, Gio, I AM AISHA, Dopebwoy, Jayh en meer. DJ DYLVN is Top Bezig dus! Naast zijn eigen shows draait DYLVN ook wel eens voor andere artiesten. Zo kennen vele mensen hem als de DJ van Ronnie Flex & Lil’ Kleine. 2017 belooft het jaar te worden van de absolute doorbraak van DYLVN!

DYLVN boeken

DYLVN boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van DYLVN neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van DYLVN . Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...