Bel: 0523 208 007 of mail:

Echte vrienden

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 9.795
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 60 minuten


Omschrijving:

Incl. M-set


Samenstelling:

3 personen


Echte Vrienden boeken bij Artist Agency Nederland                     

Django Wagner, Frans Duijts & Peter Beense bestormen op dit moment de Nederlandse hitparades met de single: “Muziek Is Ons Leven”, de eerste single die zij gezamenlijk hebben uitgebracht. “Echte Vrienden” zullen op 27 oktober hun allereerste gezamenlijke concert geven in Afas Live te Amsterdam en zijn hard aan het werk om in september de release van hun gezamenlijk debuut album te realiseren. Echte Vrienden boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Peter Beense, Frans Duijts en Django Wagner

Nadat volkszangers Peter Beense, Frans Duijts en Django Wagner al eerder samen verschenen in het TV-programma ‘3Man Sterk’, hebben de zangers aangekondigd opnieuw hun te krachten bundelen en een gloednieuw evenement te lanceren: ‘Echte Vrienden’. Tijdens het concert op 27 oktober 2017 zullen de 3 mannen van formaat hun meest bekende repertoire brengen, maar ook verrassende elementen aan de show toevoegen. De drie leerden elkaar kennen in het muziekvak en zijn al heel wat jaren vrienden.

Echte Vrienden boeken

Een optreden van “Echte Vrienden” is vanaf heden te boeken. Echte Vrienden boeken doe je bij Artist Agency Nederland. De duur van het optreden is 1 uur waarbij alle mannen samen hun grootste hits, zowel solo, in duet en in trio zullen zingen. Kortom; een uur lang feest met deze Volkse zwaargewichten.

Let wel : Op evenementen waar zij als solo artiest worden geboekt zullen zij noch hun duetten, noch het concept “Echte Vrienden” vertolken. Dit wordt alleen gedaan mits zij in dit concept worden geboekt.

Meer informatie over “Echte Vrienden” kun je vinden op www.echtevrienden.com.

Roy & Rick

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...