Bel: 0523 208 007 of mail:

Eddie Taylor boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 1.295
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 30 minuten


Omschrijving:

Incl. techniek


Samenstelling:

1 persoon


Eddie Taylor boeken bij Artist Agency Nederland

Eddie Taylor, geboren en getogen in Guyana, is al sinds zijn zestiende levensjaar professioneel zanger. Al snel bleek dat Eddie veel meer was dan alleen een zanger (songwriter, arrangeur, producer). Hij is een rasartiest die zo enorm veelzijdig is dat vrijwel iedereen in de muziekwereld hem kent. Zo verzorgde Eddie deed het voorprogramma van wereldberoemde artiesten als James Brown, The Trammps, The Three Degrees, en Tavares. Hij verzorgde ook achtergrond zang voor animatie films als The Lion King I en II, voor artiesten als Anita Meijer, Willeke Alberti, Lee Towers, BZN, etc. en bij reclames van Bacardi Rum, Killean Bier (Heineken), FBTO en NS. Naast dat Eddie Taylor jingles insprak voor Veronica Radio nam hij in 1992 deel aan het Nationale Songfestival met Fantasyx. In 2019 besloot Eddie mee te doen aan het succesvolle The Voice Senior, waarin hij het tot de finale wist te schoppen. Opnieuw werd bewezen dat Eddie Taylor een zanger van formaat is! Zijn optredens werden keer op keer vol lof ontvangen en daardoor raakte zijn carrière opnieuw in een sneltreinvaart. Zelf ervaren hoe het eraan toe gaat bij een show van Eddie? Een optreden van Eddie Taylor boeken doe je bij Artist Agency Nederland!

Solo carrière Eddie Taylor

Tussen alle bedrijven door heeft Eddie ook nog enkele solo-CD’s gemaakt, die helaas de hitlijsten niet bereikten, doch wel de aandacht trok doordat hij covers vaak beter brengt dan de originele artiesten zelf. Van Lou Rawls tot Luther Vandross, van oude Soul tot hedendaagse R&B.

The Voice Senior

In 2019 heeft Eddie meegedaan aan The Voice Senior, waar hij tijdens de Blind Auditions een Trammps-medley neerzette, waardoor hij snel alle coaches liet omdraaien en de hele zaal op z’n kop zette!! Hij koos voor Angela Groothuizen, die hem door tips toch wel wat heeft bijgeleerd, ondanks zijn 55 jaar ervaring! In de Knock Outs ronde bracht Eddie een nummer van Otis Redding – Try a little tenderness, waarbij Angela hem koos als één van  haar finalisten samen met Bruno Lord. Bij de 2-delige Finale deed hij een nummer van Wilson Pickett – Land of 1000 dances, waarbij hij alwéér de zaal op zijn kop zette, kon Angela toch niets anders doen dan Eddie als haar èchte finalist te kiezen. Tijdens de uiteindelijke Finale deed hij een nummer van Otis Redding – Sitting on the dock of the bay. Live in de uitzending van het programma BEAU werd de winnaar bekendgemaakt, waarbij Eddie het helaas net niet is geworden.  Voor hem gold dat echter niet als een verlies, maar als een volgende stap in zijn carrière.

Eddie Taylor boeken

Een optreden van Eddie Taylor boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Eddie Taylor inhuren voor een optreden? Voor meer informatie over een optreden van Eddie Taylor neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Eddie Taylor. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...