Bel: 0523 208 007 of mail:

EliZe boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 2.475
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 30 minuten


Omschrijving:

Incl. M-set


Samenstelling:

3 personen


EliZe boeken bij Artist Agency Nederland

In 2004 beleefde EliZe haar definitieve doorbraak, toen ze met haar debuutsingle ‘Shake‘ de hitlijsten bestormde. De opvolger ‘Automatic‘ schoot regelrecht de top 10 in en ook ‘I’m No Latino‘ (TMF Superclip) en ‘Into Your System‘ waren niet weg te denken van radio en tv. EliZe werd genomineerd voor een TMF Award in de categorie ‘Beste Zangeres’ én trad op tijdens de uitreiking in Ahoy, Rotterdam. Na 8 jaar in Los Angeles te hebben gewoond, is EliZe weer neergestreken in haar thuisland! Vanaf heden is de zangeres weer te boeken voor optredens in Nederland! EliZe boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

EliZe op televisie

In 2007 werd ze bekroond tot ‘Best Singer’ tijdens de Kids Choice Awards en twee jaar later won EliZe de ‘Single and Famous’-Award. Naast zingen is EliZe ook actief als presentatrice! Zo presenteerde zij o.a. de Kids Top 20, So You Think You Can Dance én diverse programma’s voor RTL, Ziggo Sport en KPN.

EliZe live optredens

Onlangs bracht Elize 2 nieuwe tracks uit: Bad Girl en de huidige single Always on my Mind. Elize werkt momenteel aan nieuwe muziek en zal in het najaar haar EP Butterflies and Lies lanceren. Elize is weer volop beschikbaar voor optredens en is te boeken voor uptempo tape-optredens inclusief 2 danseressen met een mix van haar grootste hits en uptempo medleys van Rihanna, Jennifer Lopez, Madonna, Calvin Harris en tracks van o.a. Robin Thicke en Gloria Estefan. Daarnaast is Elize ook beschikbaar voor akoestische optredens met toetsen & violiste, als gastsoliste of voor presentatie / hosting. Informeer naar de mogelijkheden!

EliZe boeken

EliZe inhuren? Een optreden van EliZe boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van EliZe neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van EliZe . Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...