Bel: 0523 208 007 of mail:

FANTIX boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ Op aanvraag
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

3x 45 minuten


Omschrijving:

Incl. C-set


Samenstelling:

Band


FANTIX boeken bij Artist Agency Nederland

Een fantastisch, allround feest voor iedereen? Dan moet je bij FANTIX zijn! Met een flinke dosis energie brengt de band een repertoire aan zelfgemaakte medleys waar je u tegen zegt en wordt het onmogelijk om stil te blijven staan. Van gevoelige meezingers tot swingende dansmuziek; FANTIX heeft het allemaal in huis voor jou! In topvorm en vol enthousiasme zorgt FANTIX voor een fantastische (FANTIX ) avond. FANTIX boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

FANTIX zangeres en zanger

In het oog springt het dynamische front van FANTIX . Een zanger én zangeres die niet alleen iedere noot met power weten te raken, maar ook nog eens geboren entertainers blijken te zijn. Ondersteund door de groovende drummer, gitarist en toetsenist ontstaat een muur van geluid waar je niet omheen kunt. De nodige repetities en de jarenlange ervaring in het entertainment circuit zorgen voor een strakke band met muzikanten die optimaal op elkaar ingespeeld zijn.

FANTIX op jouw evenement

Of het nu een kermis, dorpsfeest of verjaardag is; gezelligheid staat voorop. Jouw gasten zingen en dansen samen op de aanstekelijke muziek van FANTIX . Het zingende front van de band is niet schuw van een praatje met het publiek, waardoor iedere show een persoonlijke touch krijgt en perfect bij jouw evenement past.

Allround coverband FANTIX

De gloednieuwe show is met plezier en heel veel passie in elkaar gezet door de ex-bandleden van SPOT! met maar één ding in gedachten: het publiek. De diversiteit aan nummers is dan ook noemenswaardig, evenals de interactie die de band iedere keer weer heeft met de feestgangers in de zaal. Of je nu van Nederlandstalig, dance, rock, disco of soul houdt; FANTIX heeft het allemaal in huis! De naam is wellicht nieuw, maar FANTIX wordt gedreven door de ervaren ex-bandleden van SPOT!, aangevuld door een frisse wind aan nieuwe muzikanten die zelf ook al de nodige meters op het podium hebben gemaakt. In topvorm en vol enthousiasme zorgt de band voor een fantastische (FANTIX ) avond.

FANTIX op je bruiloft

Op je bruiloft wil je een band die de show niet steelt, maar maakt! Het bruidspaar staat in de spotlights en samen met FANTIX bezorgen jullie de gasten een onvergetelijke avond. Van gevoelige meezingers tot swingende dansmuziek; het repertoire van de band verkent alle hoeken van de popmuziek. Het wordt dan ook moeilijk om stil te blijven staan op de unieke medleys die door de band zelf zijn samengesteld.

FANTIX boeken

FANTIX boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van FANTIX neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van FANTIX . Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

 

Roy & Rick

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...