Bel: 0523 208 007 of mail:

Floorjaxx boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ Vanaf 1.195
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

Max 4 uur minuten


Omschrijving:

Incl. licht en geluid tot 150 pers.


Samenstelling:

2 personen


FloorJaxx boeken bij Artist Agency Nederland

Een te gekke DJ live show vol muzikaliteit, energie, de lekkerste hits en verrassende elementen… dat is FloorJaxx! De perfecte combinatie van DJ en live muzikanten, denk hierbij aan een vocalist, saxofonist, violist, trompettist, gitarist of percussionist. FloorJaxx maakt van iedere gelegenheid gegarandeerd een groot succes! Met 100% energie, enthousiasme en passie is FloorJaxx dé muzikale aanvulling voor ieder evenement, bedrijfsfeest, iedere bruiloft of club night. FloorJaxx boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Floorjaxx boeken

FloorJaxx geschikt voor diverse events!

Denk aan een Ibiza lounge act, een te gekke dance party met de laatste hits of heerlijk allround repertoire, een stijlvol bedrijfsevenement of knallend bruiloftsfeest: anything is possible! En ook over de styling is nagedacht: FloorJaxx beschikt standaard over een strakke, witte of zwarte DJ show en ieder thema kan doorgetrokken worden in de aankleding van de act. Daarnaast zijn alle DJ’s, vocalisten, saxofonisten en percussionisten ook los te boeken.

Over FloorJaxx

Deze DJ live act kan naar wens samengesteld worden. FloorJaxx beschikt over een uitgebreid bestand met de beste DJ’s, saxofonisten, percussionisten, trompettisten, violisten en vocalisten. Onze vocalisten, waaronder zowel zangers als zangeressen, blinken niet alleen uit in hun zang maar kunnen tevens het feest een boost geven als MC. De live muzikanten zorgen voor extra funky tunes en ritmische beats… Kortom, een waanzinnige live sensatie!

FloorJaxx boeken

FloorJaxx past zich perfect aan en maakt van elk evenement gegarandeerd een feest om niet snel te vergeten. Ook voor thema’s of evenementen in een bepaalde stijl kunnen we de perfecte muzikale samenstelling leveren. We denken graag mee en zorgen ervoor dat we samen tot een waanzinnige live act komen die bij jullie evenement past, van intieme bruiloftsetting tot knallend bedrijfsfeest! Meer informatie? We denken graag met je mee in de perfecte setting van Floorjaxx! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de vele mogelijkheden om FloorJaxx te boeken bij Artist Agency Nederland.

Roy & Rick

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...