Bel: 0523 208 007 of mail:

Het Foute Feest Festijn

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ op aanvraag
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 240 minuten


Omschrijving:

Excl. techniek


Samenstelling:

Samenstelling in overleg


Guilty Pleasures, de bekendste meezingers uit de jaren ’80, ’90 en ’00s, maar dan in een “stoer” jasje, het Foute Feest Festijn gaat ook dit jaar als Area/Stage op vele festivals te zien zijn, maar ook voor uw uitgaansgelegenheid of feestweek is “Het Foute Feest Festijn” een ware aanvulling op het programma!

Het Foute Feest Festijn boeken

De meest foute hits zullen natuurlijk weer de revue passeren en bezorgen je klanten, collega’s of genodigden een onvergetelijke avond!

Boekingen van Het Foute Feest Festijn

Het Foute Feest Festijn is een avondvullende party met DJ’s en volp interactie. Uiteraard draaien de DJ’s lekkere foute muziek en zorgen zij voor een ongekende sfeer. In een 4 uur durend spektakel zullen de meest foute hits van vroeger en nu de revue passeren.

Je kunt Het Foute Feest Festijn in diverse samenstellingen boeken. De basis van deze show ligt bij DJ GlennB en Carlos Barbosa (Ouwe Jongens Krentebrood, #OJKB) en is verder aan te vullen met live optredens van bijvoorbeeld Trafassi, Jody Bernal, Jeroen Post, DJ JEAN, Party Animals, Soca Boys, Klubbheads, Boozywoozy, Flamman en Abraxas en meer.

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...