Bel: 0523 208 007 of mail:

Golddiggers

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ Op aanvraag
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 60 minuten


Omschrijving:

Excl. techniek


Samenstelling:

2 personen


Golddiggers boeken bij Artist Agency Nederland

GET DOWN GIRL, GO ‘HEAD, GET DOWN! Energiek, vrouwvriendelijk en zelfverzekerd. Twee gabbers die er graag een bende van maken. Van 50 Cent een euro maken. Geld speelt geen rol in een set die bomvol party en bullshit zit. Een DJ-act bestaande uit DJ en DJ/MC. Ze willen dames zien zakken en heren met flessen zien zwaaien. Afhankelijk van concept, settijd, line-up, avond, publiek en andere factoren kan er een gouden tandje bijgeschakeld worden. Golddiggers boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Supported by Kriss Kross Amsterdam

De basis is female friendly. De bootleg van Natascha Beddingfield’s Unwritten wordt in elke kroeg/club non-stop gedraaid en kreeg support van o.a. Kriss Kross Amsterdam. De volgende stap is deze nieuwe act die in de huidige samenstelling al shows op o.a. Stereo Sunday, Hockeyloverz, Rewind Amsterdam, en Kiss Club (Portugal) deed. Vanaf vandaag is de najaars-agenda geopend! Interesse? Neem contact op!

Golddiggers boeken

Golddiggers boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Golddiggers neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Golddiggers . Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Roy & Rick

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...