Bel: 0523 208 007 of mail:

The Grand Affair boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 2.995
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

3x 45 minuten


Omschrijving:

Incl. basis licht en geluid tot 250 personen


Samenstelling:

Band


The Grand Affair boeken bij Artist Agency Nederland

A Night Out with The Grand Affair: Een uitdagende en zingende pianist, een energieke, strakke en groovende drummer een razendsnelle scheurende gitarist, een stralende zangeres met een geweldige stem en een swingende saxofonist zijn de basis van deze stijlvolle en interactieve show! Deze groep unieke muzikanten spelen alles in een stijlvolle dansbare stijl! Poets de dansschoenen op, trek je fijnste dansjurk aan en swing oa. de Charleston als Coco Chanel! De cast van The Grand Affar swingt, flirt, speelt met flair en betovert het publiek met de typerende, charismatische grooves. Samen met pianist James Mckay en mister William Jennings achter de drums zoeken ze letterlijk alle hoeken van de dansvloer op! The Grand Affair boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Chicago look-a-like pianobar

The Grand Affair is het smokey pianoconcept dat op iedere locatie naar jou toe komt met een Chicago look-a-like pianobar in de tijd van het meest ritmische decennium van de vorige eeuw: the Roaring Twenties! Als stralend middelpunt bespeelt miss Lola Parker, gastvrouw en ‘femme fatale’ bij gelegenheid, met gouden vocalen de dansvloer. Smeer je keel aan de bar bij de zingende bartender mister Charles Lindbergh en kies een muzikale cocktail van zijn interactieve muziekmenukaart. Op verzoek wordt het volledig repertoire live gespeeld. Samen met pianist James Mckay en mister William Jennings achter de drums speelt dit kwartet songs van toen én nu in een swingend twintigerjarenjasje. De kostuums van de cast, de intimiteit van de bar en het gedecoreerde podium geven dit concept een bijzonder huiselijke sfeer. The Grand Affair speelt niet alleen vóór het publiek: iedereen danst en maakt deel uit van deze glamoureuze American act! Een beweeglijk concept, waarbij geen dansvloer ongeschonden blijft. Perfect voor een avond in stijl. You are cordially invited!

The Grand Affair boeken

The Grand Affair boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van The Grand Affair neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van The Grand Affair. Zo is de show bijvoorbeeld te boeken in een kleine setting, ideaal voor intieme bedrijfsfeesten, maar ook zijn er mogelijkheden met een uitgebreid decor in vintage look, inclusief stijlvolle verlichting. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden! Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...