Bel: 0523 208 007 of mail:

Great Pianos boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 2.295
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

3x 45 minuten


Omschrijving:

Incl. M-set


Samenstelling:

3 personen


Great Pianos boeken bij Artist Agency Nederland

De Duelling piano players van Great Piano’s hebben in de gekste uithoeken gestaan, van Lutjebroek naar Zuid Afrika en van Bremen tot aan Liverpool. Regelmatig worden we gevraagd om de hele setting in het vliegtuig te laden en de gasten te vermaken in binnen en buitenland, kwaliteit wordt gevraagd. Great Piano’s onderscheid zich van de overige pianoconcepten door o.a. te werken tegen meerprijs met een Led Walls waar de verzoekjes op geprojecteerd kunnen worden, wat te denken van de clips welke voorbij komen en natuurlijk live gespeeld worden. Great Pianos stamt af van het “Duelling Pianos-concept” dat al jaren een groot succes is in Amerika. Enthousiaste muzikanten die in een split second het publiek mee weten te krijgen bij het hoogstaand entertainment. Het mooie aan dit concept is dat alle verzoekjes kunnen worden ingediend en gespeeld. Het repertoirelijst is zo groot en hebben de muzikanten hebben enorm veel ervaring opgedaan bij het spelen van internationale pianoshows en bijvoorbeeld bij de Crazy Pianos. Great Pianos boeken bij Artist Agency Nederland.

Great Pianos boekingopties

The Great Pianos is een erg flexibele band en is in vele varianten te boeken. Denk hierbij aan een pianist met een drummer tot aan een XXXL show met onder andere danseressen, pianisten, drummer, saxofoon, percussionist etc. Door deze verschillende formaties heeft u altijd de juiste band die perfect afgestemd is op het event. Het motto is dan ook “voor elk wat wils”. Door verschillende formaties aan te bieden is er voor elk event altijd wat wils. Het maakt niet uit of er een kleine of grote bezetting komt. Alle muzikanten zijn erg professioneel en voelen precies aan wat de avond nodig heeft.

Great Pianos boeken

Great Pianos is in verschillende formaten te boeken. Wilt u een offerte op maat ontvangen. Dit is mogelijk! Op basis van de eisen en wensen zorgen wij voor een perfecte offerte met een aantrekkelijke prijs. Een optreden van Great Pianos boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Great Pianos inhuren voor jouw evenement? Geen probleem. Neem gerust contact op met ons voor meer informatie en beschikbare data. We helpen je graag bij een aanvraag voor Great Pianos!

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...