Bel: 0523 208 007 of mail:

Hello August

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 1.975
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 30 minuten


Omschrijving:

Incl. M-set


Samenstelling:

2 personen


Hello August boeken bij Artist Agency Nederland

De twee vriendinnen, Rachel en Laura – begin 20 – die ondanks hun 2 totaal verschillende karakters en sterke persoonlijkheden, onafscheidelijk zijn en elkaar alles toe vertrouwen. Wanneer ze samen zijn onstaat er enorme positieve energie! Ze hebben een bijdehante kijk op het leven. Vanuit twee verschillende perspectieven bespreken ze onderwerpen zoals fashion, sex, vriendschap, vrouwelijkheid op hun sociale platformen en schrijven zij hierover in de liedjes die ze maken. Hello August boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Wrong Chick

De debuut single van het nieuwe duo Hello August genaamd ‘Wrong Chick’ is nu verkrijgbaar. De charmante dames tekenden vorig jaar een contract bij 8ball en de eerste single is nu eindelijk een feit. Wrong Chick is een heerlijk frisse Pop song die inmiddels al op de playlist staat van Q-Music en XITE. De video werd geschoten in Parijs door Mike Static die o.a. verantwoordelijk is voor de videoclip van de Ronnie Flex hit ‘Energie’. Beluister ‘Wrong Chick’ nu op Spotify en Apple Music of download via Google Play.

Hello August boeken

Hello August boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Hello August neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Hello August. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Roy & Rick

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...