Bel: 0523 208 007 of mail:

High5 boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 2.495
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

3x 45 minuten


Omschrijving:

Incl. M-set


Samenstelling:

Band


High5 boeken bij Artist Agency Nederland

De topmuzikanten van de High5 blinken uit in enthousiasme en professionaliteit. Met hun brede repertoire spelen ze op de meest uiteenlopende gelegenheden en maken ze van elk feest een onvergetelijk succes. Op elk huwelijk, festival of evenement raakt de professionele coverband de High5 precies de juiste snaar. Gevoelige ballads afwisselen met swingende dance hits en meezingers met klassiekers. Voeten van de vloer, handen in de lucht en dansen maar. High5 boeken doe je exclusief bij Artist Agency Nederland.

Coverband High5

De High5 bestaat uit vijf personen, waaronder een leadzangeres en een zanger/gitarist. Deze doorgewinterde muzikanten treden onder meer op met Dutch Eagels, Mooz, The New Party en theatergezelschap Plezant. Als de bandleden op het podium staan, spelen ze het dak eraf. Voeg er een saxofonist en een extra zangeres aan toe en het feest is compleet.

High5 op verzoek

Het repertoire van de High5 is up-to-date, uitgebreid en afwisselend. Hits van nu, kaskrakers van toen tot Nederlandstalige muziek: alles komt voorbij. Heeft een specifiek liedje voor u een bijzondere betekenis? De High5 studeren dat nummer zonder meerkosten speciaal voor u in en spelen het live tijdens het feest. De muzikanten zijn zo op elkaar ingespeeld dat ze op de avond zelf elk gewenst verzoeknummer spelen. Zo verloopt de avond helemaal zoals u dat wenst.

Hightech licht en geluid

Niets is te gek voor de High5. Special effects en led-videoschermen geven de show nog meer elan. De High5 beschikt zelfs over een eigen professionele lichten geluidsinstallatie, inclusief geluidstechnicus. Topkwaliteit voor een scherpe prijs. De mogelijkheden zijn ongekend.

High5 boeken

High5 boeken doe je exclusief bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van High5 neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van High5 . Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk. Voor meer informatie kun je ook terecht op de website van High5.

 

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...