Bel: 0523 208 007 of mail:

HOTTUB HEROES

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 3.950
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

3x 45 minuten


Omschrijving:

Incl. C-set en licht


Samenstelling:

Band


HOTTUB HEROES boeken bij Artist Agency Nederland

De pakken strak, de haren glad, de schoenen schoon en de koppen fris: de HOTTUB HEROES zijn ready to rock! Met knallende en energieke shows wordt ieder publiek probleemloos verleid in een spectaculaire tour langs de beste pop-, rock- en dance-hits. HOTTUB HEROES boeken doe je eenvoudig viaArtist Agency Nederland.

Door naadloze overgangen kan het publiek eindeloos blijven dansen op de gebalanceerde set van de HOTTUB HEROES. Beukende beats, snoeiharde synthesizers en gillende gitaren toveren iedere dansvloer om tot een kolkend bad vol feestende mannen en vrouwen.

De HOTTUB HEROES bestaan uit zes muzikale helden die zich door de jaren hebben ontwikkeld als ware podiumbeesten en zich als vissen in het water over de planken bewegen. De hits vliegen je om de oren en gaan naadloos in elkaar over, ondersteund door een spectaculaire lichtshow vol visuele hoogtepunten, waardoor het publiek in een greep wordt gehouden die nooit verslapt.

HOTTUB HEROES boeken?

HOTTUB HEROES boeken of inhuren voor een optreden bij jouw feestweek of dorpsfeest? We spelen graag jouw feesttent volledig plat! Benieuwd naar de beschikbaarheid van HOTTUB HEROES? Neem vandaag nog contact op met ons om HOTTUB HEROES te boeken of om meer informatie aan te vragen.

HOTTUB HEROES is voor allerlei verschillende feesten te boeken. We stemmen ons optreden altijd helemaal af om zo een onvergetelijke avond neer te zetten. Indien nodig kan ook het licht en geluid verzorgd worden. Ook is het mogelijk om onze professionele DJ bij te boeken, om zo het feest aan de gang te houden. Dit gebeurt in een te gekke wisselwerking tussen de DJ en de band. Zo kunnen wij  een volledig avondvullend programma bieden waarbij de muziek naadloos in elkaar over blijft gaan.

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...